Αιγυπτιακό σενάριο για Άρη και Αμρ Ουάρντα

Αιγύπτιος δημοσιογράφος υποστήριξε ότι ο Άρης είναι σε διαρκείς επαφές με τον Αμρ Ουάρντα.

Αιγυπτιακό σενάριο για Άρη και Αμρ Ουάρντα

Ο Αμρ Ουάρντα ακούστηκε για τον Ολυμπιακό (κάτι που δεν ίσχυε) και τώρα φέρεται να βρίσκεται σε επαφές με τον Άρη.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Αιγύπτιος δημοσιογράφος, Ομάρ Ελ Μπανούμπι στο «Metrosport», οι «κίτρινοι» τον έχουν από πέρσι από κοντά!

«Στον Ουάρντα αρέσει η Ελλάδα. Θα ήθελε να επιστρέψει. Το θεωρεί πιο ανταγωνιστικό το ελληνικό πρωτάθλημα. Οι πληροφορίες μού λένε ότι ο Άρης θέλει τον Ουάρντα, έχει επαφή μαζί του από πέρσι και θέλει να τον αποκτήσει», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Είναι σε διακοπές. Σε μια εβδομάδα θα μιλήσει με την Ανόρθωση. Εχει σημασία το γεγονός ότι ο ομοσπονδιακός προπονητής στην Εθνική Αιγύπτου δεν τον συμπεριέλαβε στους παίκτες που παίρνει από το εξωτερικό. Το ότι βγήκε MVP του κυπριακού πρωταθλήματος και δεν καλείται στην Εθνική, δείχνει ότι αν συνεχίσει στην Κύπρο δεν μπορεί να περιμένει ότι θα κληθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα».

«Αντίθετα, εκτιμά ότι μέσα από το ελληνικό πρωτάθλημα μπορεί να ξανακληθεί. Στην Αίγυπτο εκτιμούν παραπάνω το ελληνικό πρωτάθλημα. Μου είπαν ότι και ο Ατρόμητος είχε μια επαφή μαζί του. Το σίγουρο είναι ότι ο Ουάρντα θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα».