Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Σκάουτ των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λέστερ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Σκάουτ των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λέστερ θα βρεθούν απόψε (11/5) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό χωρίς να έχουν γίνει γνωστοί οι παίκτες στους οποίους θα εστιάσουν. 

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Σκάουτ των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λέστερ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (21:00, Novasports Prime) με στόχο την πρώτη του νίκη φέτος επί του «αιωνίου αντιπάλου» του έχοντας στην σύνθεσή του μια μίξη βασικών και νεαρών παικτών.

Οι «πράσινοι» χρειάζονται θετικό αποτέλεσμα ούτως ώστε να πετύχουν τον στόχο τους που είναι η είσοδος στην τετράδα και η έξοδος στην Ευρώπη την νέα σεζόν.

Ανάμεσα λοιπόν στον κόσμο που θα βρεθεί στο φαληρικό γήπεδο θα είναι και σκάουτ από δύο ομάδες της Premier League προκειμένου να παρακολουθήσουν παίκτες των δύο ομάδων.

Όπως έγινε γνωστό, οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λέστερ έχουν στείλει ανθρώπους τους χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστοί οι παίκτες που θα παρακολουθήσουν.

Βέβαια, δεν αποκλείεται ένας από αυτούς να είναι ο Αγκιμπού Καμαρά, καθώς ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και άλλες αγγλικές ομάδες όπως οι Λίβερπουλ και Νιουκάστλ.