Ολυμπιακός: Ξεκουράστηκαν και «τσίτωσαν»

Σχεδόν όλοι οι βασικοί του Ολυμπιακού πήραν «ανάσες» με τον Άρη και ετοιμάζονται για τον Παναθηναϊκό και για... απαντήσεις στον ανταγωνισμό του ρόστερ

Ολυμπιακός: Ξεκουράστηκαν και «τσίτωσαν»

Δεν ήταν μόνο ότι όλη η ομάδα σχεδόν των θεωρούμενων στο βασικό πλάνο του Μαρτίνς παικτών του Ολυμπιακού δεν αγωνίστηκαν στο ματς με τον Άρη ή δεν ταξίδεψαν καν στην Θεσσαλονίκη, έχοντας την ευκαιρία να πάρουν ανάσες από τα πολλά παιχνίδια, αλλά και κάτι άλλο πολύ σημαντικό. Όχι μόνο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (11/5-21.00), αλλά και γενικότερα.

Είδαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ότι ο ανταγωνισμός είναι ισχυρός τόσο για το φινάλε της σεζόν, όσο και για τη συνέχεια ενόψει της νέας χρονιάς. Είδε ο Βατσλίκ ότι ο Τζολάκης είναι σε απόλυτη ετοιμότητα. Ο Ρέαμπτσιουκ ότι ο Κίτσος μπορεί να ανταποκριθεί μια χαρά. Είδαν οι στόπερ ότι υπάρχει νέο αίμα με τον Μπαγκαλιάνη που επιβραβεύτηκε και είναι ξανά στην αποστολή. Είδαν οι χαφ ότι υπάρχουν ο Κανέ και ο Κούντε σε υψηλό επίπεδο. Και οι εξτρέμ ότι εκτός από τον Λόπες, είναι εδώ πολύ δυνατά και ο Βρουσάι.

Φάνηκε στο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης ότι ο Ολυμπιακός έχει ποδοσφαιριστές που μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερο χρόνο για την επόμενη σεζόν. Πέραν των αλλαγών που θα υπάρξουν και των μεταγραφών που θα γίνουν. Κι αυτό σίγουρα θα παίξει το ρόλο του ώστε να εμφανιστούν πιο δυνατοί και αποφασιστικοί κάποιοι ποδοσφαιριστές εναντίον του Παναθηναϊκού ή και στα επόμενα ντέρμπι, με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Ασφαλώς και να έχουν καλύτερη απόδοση από αυτή του τελευταίου διαστήματος, καθώς είχαν τη δυνατότητα και να ξεκουραστούν από το συμπιεσμένο πρόγραμμα και τους σερί αγώνες.

Δεν είναι μόνο ο Μαντί ή ο Αγκιμπού (ΦΩΤΟ), αλλά και πολλοί ακόμη παίκτες του Ολυμπιακού που θα παίξουν στο ντέρμπι και αναμένονται ξεκούραστοι, «τσιτωμένοι» και με καλύτερη εικόνα. Διαφορετικά οι εναλλακτικές και η φρεσκάδα αποδείχτηκε ότι υπάρχουν σε πλούτο στο δυναμικό της ομάδας...