Ολυμπιακός: Ο τραυματίας Φορτούνης και οι σκέψεις του Μαρτίνς για τον Παναθηναϊκό

Ο Κώστας Φορτούνης δεν μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη (11/5, 21.00) λόγω τραυματισμού και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έδειξε το παραμικρό στον Ρέντη ως προς την ενδεκάδα.

Ολυμπιακός: Ο τραυματίας Φορτούνης και οι σκέψεις του Μαρτίνς για τον Παναθηναϊκό

Ο Πέδρο Μαρτίνς προσανατολίζεται στο να επαναφέρει αρκετούς βασικούς του στο αρχικό σχήμα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη (11/5, 21.00) στο Καραϊσκάκη. Από εκεί δηλαδή που ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε ολικό λίφτινγκ στην ενδεκάδα με τον Άρη στο Χαριλάου, τώρα προσανατολίζεται σε ένα μείγμα βασικών - αναπληρωματικών, αλλά με... μέτρο.

Πρώτα απ’ όλα, επειδή σχολιάστηκε η απουσία του Κώστα Φορτούνη, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι ταλαιπωρήθηκε πρόσφατα από τραυματισμό.

Δέχτηκε μία γερή κλοτσιά στην προπόνηση του Σαββάτου (7/5), παραμονή του αγώνα με τον Άρη, με αποτέλεσμα το πόδι του να πρηστεί και να μείνει στα πιτς. Από τη στιγμή που δεν βρίσκεται στο 100%, δεν είχε κανένα νόημα ο Μαρτίνς να τον συμπεριλάβει στην αποστολή.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις επιλογές του για την ενδεκάδα, η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι στην τετράδα της άμυνας θα είναι οι κλασικοί κατά 3/4! Δηλαδή οι Λαλά, Παπασταθόπουλος και Ρέαμπτσιουκ, με τον παρτενέρ του Σωκράτη να αναζητείται (φαβορί ο Αβραάμ, αουτσάιντερ ο Σισέ).

Η λογική λέει ότι στα χαφ θα βρεθεί ο Εμβιλά και παραμένει ερωτηματικό ποιος θα βρεθεί στο πλευρό του. Αν θα είναι δηλαδή ο Μαντί Καμαρά, ο Μπουχαλάκης ή ο Κούντε. Στην επιθετική γραμμή οι Λόπες, Γκάρι Ροντρίγκες και Μασούρας διεκδικούν δύο θέσεις, με τον Ελ Αραμπί να αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Εκκρεμεί μία θέση: Αυτή του τρίτου χαφ! Θα εξαρτηθεί από το σχήμα που έχει στο μυαλό του ο Μαρτίνς. Αν θα πάει δηλαδή με 4-3-3 ή με 4-2-3-1...

Όλα είναι ανοικτά και αυτή τη στιγμή μόνο εκτιμήσεις μπορούν να γίνουν, από τη στιγμή που ο Πορτογάλος τεχνικός δεν άφησε την παραμικρή υπόνοια για τις σκέψεις του στην τελευταία προπόνηση στον Ρέντη.