Λουτσέσκου: «Περιμένω έντονο παιχνίδι»

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ μίλησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου και παράλληλα αναφέρθηκε στους Μπίσεσβαρ, Βιεϊρίνια.

Λουτσέσκου: «Περιμένω έντονο παιχνίδι»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Ρουμάνος προπονητής τόνισε πως περιμένει ένα έντονο ματς, ενώ από την άλλη αναφέρθηκε και στους Μπίσεσβαρ, Βιεϊρίνια που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Αναλυτικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε:

Για την διαχείριση της κούρασης: «Πείτε μου το τελευταίο δίμηνο ποιο παιχνίδι δεν ήταν ντέρμπι. Όλο αυτό το διάστημα για εμάς κάθε τρεις ημέρες έχουμε ένα ντέρμπι. Θα προτιμούσα να το χαρακτηρίσω ως ένα σημαντικό παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι προερχόμαστε από μια σειρά δύσκολων παιχνιδιών. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση, προερχόμαστε από παιχνίδια που είναι του να είσαι ή να μην είσαι. Πρέπει να ψάξουμε και να βρούμε αυτή τη νοοτροπία, πρέπει να μπούμε στο γήπεδο και να παλέψουμε για τη νίκη».

Για τα προβλήματα τραυματισμών: «Ο Μπίσεσβαρ και ο Βιεϊρίνια δεν είναι διαθέσιμοι για το αυριανό παιχνίδι. Ο Μιτρίτσα βρίσκεται σε ένα καλύτερο επίπεδο. Την συγκεκριμένη στιγμή βρισκόμαστε σε ένα σημείο που θα πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Δεν πρέπει να χάνουμε το πνεύμα μας, το να θέλουμε να παλέψουμε, αυτή είναι η νοοτροπία μας και ο οδηγός μας».

Για τον συναγωνισμό στην επιθετική γραμμή: «Την δεδομένη στιγμή δεν είναι ένας πονοκέφαλος είναι μια ευχάριστη κατάσταση, υπάρχει ο ενθουσιασμός. Θα ήταν πολύ πιο δύσκολο αν είχαμε να διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση με ένα ματς την εβδομάδα».

Για το τι περιμένει από το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Ο ρόλος των πλέι οφ αυτός είναι να υπάρχουν ανακατατάξεις και δυνατά παιχνίδια. Η ΑΕΚ είναι μια καλή ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, ενδεχομένως ο νέος προπονητής να έχει δώσει αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές του. Περιμένω να γίνει ένα καλό παιχνίδι, πάντα τα παιχνίδια με την ΑΕΚ είναι έντονα, ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι που θα το ευχαριστηθεί και ο κόσμος».