Αναστασίου: «Χάθηκε η… μπάλα μετά τις τρεις νίκες μας» (vid)

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε για την ήττα του Παναιτωλικού από τον ΠΑΣ Γιάννινα και τόνισε πως όλοι στην ομάδα του πρέπει να σκύψουν το κεφάλι για να επανέλθουν στις νίκες.

Αναστασίου: «Χάθηκε η… μπάλα μετά τις τρεις νίκες μας» (vid)

Ο Παναιτωλικός ηττήθηκε εντός έδρας από τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Γιάννης Αναστασίου στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε πως μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες χάθηκε η… μπάλα στην ομάδα του και θα πρέπει να σκύψουν όλοι το κεφάλι ενόψει της συνέχειας.

Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα 0-1: «Έξυπνη» νίκη και...τετράδα

«Για εμάς ήταν ένα πρόβλημα ότι μεσοεπιθετικά είχαμε πολλά προβλήματα. Από τη στιγμή που δεν είχαμε φορ ήταν δύσκολο απέναντι σε μία σκληρή και σφιχτή ομάδα. Ξέραμε ότι το ματς θα κριθεί στο γκολ και βασικός μας στόχος ήταν να μη δεχτούμε γκολ. Με ένα σουτ στην εστία χάσαμε το παιχνίδι. Μερικές φορές είμαστε άξιοι συγχαρητηρίων γιατί μετά από ένα σουτ που έγινε είχαμε πολύ αργή αντίδραση.

Μετά από εκείνο το σερί των τριών νικών κάπου χάθηκε η μπάλα και δεν πατάμε στο έδαφος. Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε. Πρέπει να έχουμε αντίδραση και να κερδίζουμε δεύτερες μπάλες κάτι που δεν κάνουμε και αυτό είναι θέμα διάθεσης. Ελπίζουμε αυτή η ήττα να μας ξυπνήσει», δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου.