ΕΠΟ προς ΠΑΕ ΑΕΛ: «Από καμία απόφαση δεν προκύπτει έκπτωση μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής»

Η ΕΠΟ με επίσημη ανακοίνωσή της πήρε θέση για τις πληροφορίες που ήθελαν να κηρύσσονται έκπτωτα τα μέλη της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων.

ΕΠΟ προς ΠΑΕ ΑΕΛ: «Από καμία απόφαση δεν προκύπτει έκπτωση μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής»

Η ΕΠΟ μέσω επίσημης ανακοίνωσης που εξέδωσε το απόγευμα της Παρασκευής (21/1) αρνείται κατηγορηματικά όσα ισχυρίζεται η ΠΑΕ Λάρισα και κατ' επέκτασή ο πρόεδρός της, Αλέξανδρος Κούγιας, σχετικά με έκπτωση μελών εντός της Εκτελεστικής Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

«Αναφορικά με τους αλλεπάλληλους ισχυρισμούς της ΠΑΕ Λάρισα και του προέδρου της κ. Α. Κούγια «περί έκπτωτων μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο.» και προς αποκατάσταση της αλήθειας, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, επισημαίνονται τα ακόλουθα.

α. Από καμία δικαστική ή άλλη αμετάκλητη απόφαση δεν προκύπτει η έκπτωση κάποιου εκ των εκλεγμένων με συντριπτική πλειοψηφία τον Μάρτιο 2021 μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο.

β. Αποτελεί δε μέγιστη προσβολή για τη Δικαιοσύνη, τους λειτουργούς της και τα ανεξάρτητα δικαστικά και δικαιοδοτικά όργανα της Ε.Π.Ο. που αποτελούνται από τακτικούς δικαστές, η διαχρονική προσπάθεια του κ. Κούγια να επηρεάσει την έκβαση πιθανών μελλοντικών δικαστικών αντιδικιών και να προκαταλάβει μέσω οργανωμένων επικοινωνιακών συστημάτων την κρίση των δικαστών».