Δεν θέλει να γυρίσει στον ΠΑΟΚ ο Τσόλακ

Ο Αντόνιο Τσόλακ δήλωσε χαρούμενος στη Μάλμε και θέλει να παραμείνει στη Σουηδική ομάδα, όπου και παίζει ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Δεν θέλει να γυρίσει στον ΠΑΟΚ ο Τσόλακ

Την αισιοδοξία του για την παραμονή του στην Μάλμε, εξέφρασε ο Αντόνιο Τσόλακ, ο οποίος παίζει στη Σουηδία ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Ο 28χρονος επιθετικός τα έχει πάει περίφημα καθώς έχει σκοράρει 19 φορές σε όλες τις διοργανώσεις και είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας.

«Ελπίζω και νομίζω ότι δεν θα είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μου με τη φανέλα της Μάλμε. Μου αρέσει να παίζω για αυτά τα χρώματα και ελπίζω να συνεχίσω να το κάνω. Δεν σκέφτομαι ότι μπορεί να είναι το τελευταίο μου παιχνίδι.

Για το μέλλον μου πρέπει να ρωτήσετε τον αθλητικό διευθυντή, Ντάνιελ Άντερσον. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, είμαι αισιόδοξος και θετικός. Εξακολουθούμε να μην έχουμε την πίεση πάνω μας, αλλά νομίζω ότι όλοι θέλουμε να φτάσουμε σε μια λύση το συντομότερο δυνατό. Βέβαια μερικά πράγματα δεν μπορείς να τα επηρεάσεις, οπότε πρέπει να περιμένουμε και να ελπίζουμε σε ένα αίσιο τέλος», είπε ο Τσόλακ.

Ο αθλητικός διευθυντής των Σουηδών, Ντάνιελ Άντερσον ανέφερε:

«Οι συζητήσεις είναι σε καλό σημείο. Είμαστε ξεκάθαροι, θέλουμε να τον κρατήσουμε και θέλει να μείνει. Ερχόμαστε πιο κοντά ο ένας στον άλλον, αλλά ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί κάτι».

Για το αν θα γίνει κίνηση για την απόκτηση του με κανονική μεταγραφή ή με μια επέκταση του δανεισμού:

«Είναι σαφές ότι θέλουμε να αποκτήσουμε τον Τσόλακ με κανονική μεταγραφή. Αν αυτό δεν καταστεί εφικτό, θα πρέπει να αναζητήσουμε άλλη λύση. Όλοι θέλουμε το ίδιο, μένει να φανεί το αν μπορούμε να τα καταφέρουμε».