Παναιτωλικός: Έβγαλε διπλή αποστολή για Κύπελλο και πρωτάθλημα

Ο Παναιτωλικός παίζει με Νίκη Βόλου (1/12) και Βόλο (4/12) σε διάστημα τεσσάρων ημερών στην Μαγνησία για Κύπελλο και πρωτάθλημα αντίστοιχα και ο Γιάννης Αναστασίου έβγαλε διπλή αποστολή.

Παναιτωλικός: Έβγαλε διπλή αποστολή για Κύπελλο και πρωτάθλημα

Στον Βόλο θα μείνει η αποστολή του Παναιτωλικού για τέσσερις μέρες, καθώς την Τετάρτη (1/12) φιλοξενείται από την Νίκη για το Κύπελλο και το Σάββατο (4/12) από τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό για το πρωτάθλημα.

Kατά συνέπεια, ο τεχνικός των Αγρινιωτών Γιάννης Αναστασίου πήρε στην αποστολή και για τα δύο ματς όλους τους υγιείς ποδοσφαιριστές του, από τη στιγμή που δεν θα επιστρέψει καθόλου στο προπονητικό του κέντρο έως το Σάββατο (4/12). Θα κάνει προπονήσεις στον Βόλο και κατ’ επέκταση, ήταν υποχρεωμένος να τους πάρει όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Λιάβας, Ντίας, Βαρόνε, Περέιρα και οι Μαλής, Σκιαδάς που ταλαιπωρούνται από ίωση.

Η αποστολή του Παναιτωλικού και για τα δύο ματς είναι η εξής: Ροντρίγκες, Αποστολάκης, Χουχούμης, Αντούνες, Βργκοτς, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Μπαρμπόσα, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Μπελεβώνης Χ., Φλόρες, Μελίσσας, Φυτόπουλος, Μόρσεϊ, Παρδαλός, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Μπελεβώνης Στ., Μπακαδήμας.