Κλάτενμπεργκ για το ΑΕΚ - Ολυμπιακός: «Δεν υπάρχει πέναλτι στον Βράνιες» (vid)

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην ανάλυση των φάσεων της αγωνιστικής, συμφώνησε με το διαιτητή της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ καθώς όπως είπε δεν υπάρχει πέναλτι στη φάση όπου διαμαρτυρήθηκε η ΑΕΚ στο πέσιμο του Βράνιες.

Κλάτενμπεργκ για το ΑΕΚ - Ολυμπιακός: «Δεν υπάρχει πέναλτι στον Βράνιες» (vid)

Σύμφωνος με την απόφαση να μην καταλογιστεί πέναλτι στην πτώση του Όγκνιεν Βράνιες, στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός στο Ολυμπιακό Στάδιο, δήλωσε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Ούτε οι VAR, ούτε ο διαιτητής αγνόησαν το πέσιμο του Βράνιες στην περιοχή του Ολυμπιακού (vid)

«Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι αυτό δεν είναι πέναλτι, καθώς η επαφή ήταν τυχαία με το πόδι του επιθετικού να ακουμπάει ενώ έτρεχε το πόδι του αμυντικού πριν σκοντάψει και πέσει μόνος του», αναφέρει ο Κλάτενμπεργκ. Παράλληλα ακούγεται η ενδοσυνεννόηση μεταξύ του διαιτητή Βερίσιμο και του Μαρτίνς στο VAR, με τον δεύτερο να λέει στον πρώτο πως δεν υπάρχει τίποτα και να συμφωνούν να μην καταλογιστεί πέναλτι.

Παράλληλα, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ επισημαίνει πως ορθώς καταλογίστηκαν τα πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ κόντρα στον Άρη, του Ατρόμητου απέναντι στον ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τη Λαμία, ενώ σωστή ήταν και η κόκκινη κάρτα στον Μπαξεβανίδη του Απόλλωνα Σμύρνης στο Αγρίνιο στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.