Τα δύο «μοτεράκια» του Γκενκ...

Οι Μασούρας και Τσιμίκας βγάζουν σβηστά τις προπονήσεις, δείγμα του ότι είχαν δουλέψει πολύ καλά στις διακοπές τους και κυρίως είναι ο ορισμός των αθληταράδων!

Τα δύο «μοτεράκια» του Γκενκ...

Ο ένας έκανε στίβο. Ο άλλος πήγε στην Ολλανδία και βελτιώθηκε όχι μόνο στον τρόπο παιχνιδιού του, αλλά και στον τρόπο σκέψης του. Ο Γιάννης Μασούρας και ο Κωνσταντίνος Τσιμίκας είναι δύο νεαρά παιδιά που έχουν όχι μόνο το μέλλον μπροστά τους, αλλά και λαμπρό παρόν!

Πρώτα απ' όλα και οι δύο χαίρουν της εκτίμησης του Πέδρο Μαρτίνς. Ο μεν Μασούρας μπορεί να μην προορίζεται σε πρώτη φάση για βασικός στο δεξί άκρο της άμυνας, αλλά είναι ένα “μοτεράκι” σε τέτοιο βαθμό που χαριτολογώντας λένε οι συμπαίκτες του όταν τελειώνουν οι προπονήσεις ότι... ακόμα τρέχει.

Ο δε Τσιμίκας αυτή τη στιγμή είναι η πρώτη επιλογή για τον ρόλο του αριστερού μπακ. Ο μεν Κούτρης ακόμη δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής σε φιλικό (σ.σ. θα ξεκαθαρίσει αύριο το πρωί αν θα παίξει τελικά με την Σιντ Τρούιντεν), ο δε Χατζισαφί είναι δύο μέρες που έχει πιάσει δουλειά και μην ξεχνάμε ότι το όνομά του είναι μπλεγμένο σε ένα σωρό μεταγραφικά σενάρια.

Αυτό που αρέσει στους προπονητές είναι ότι τόσο ο Μασούρας, όσο και ο Τσιμίκας βγάζουν σβηστά την προετοιμασία. Στις καθημερινές μετρήσεις που γίνονται, τα αποτελέσματα και των δύο είναι σε πολύ καλά επίπεδα.

Αθληταράδες με μία λέξη!