Ολυμπιακός: Επαφή με Ρόνι Λόπες

Ο Ολυμπιακός ενεργοποιεί και πάλι την περίπτωση του εξτρέμ της Σεβίλλης, Ρόνι Λόπες. Τηλεφωνική επικοινωνία του Πέδρο Μαρτίνς με τον ποδοσφαιριστή.

Ολυμπιακός: Επαφή με Ρόνι Λόπες

Με την παρουσία του στον Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης προανήγγειλε αποχωρήσεις από τον Ολυμπιακό. Και όπως έχουμε γράψει, τέσσερις είναι οι βασικοί υποψήφιοι. Βέβαια, εκτός από τις αποχωρήσεις, είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν και προσθήκες για να ενισχυθεί το ρόστερ ενόψει της συνέχειας της αγωνιστικής περιόδου. Για τον Ολυμπιακό, άλλωστε, αποτελεί μεγάλο κίνητρο το να καταφέρει να κάνει μία καλή πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ. Σε πρώτη φάση, βέβαια, καλείται να περάσει στους ομίλους της διοργάνωσης και για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ολυμπιακός: Οι Πορτογάλοι διατηρούν τον Ρόνι Λόπες στο «κόλπο»

Οι τελευταίες δύο εβδομάδες της μεταγραφικής περιόδου αναμένεται να έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό. Ο μεταγραφικός τους σχεδιασμός έχει ενεργοποιηθεί για τα καλά, με τους Πειραιώτες να μιλούν με αρκετούς παίκτες και να τρέχουν να κλείσουν το ρόστερ. Ένας ποδοσφαιριστής που έχει επανέλθει στο προσκήνιο είναι ο Ρόνι Λόπες. Πρόκειται για έναν παίκτη που απασχολούσε τον Ολυμπιακό πριν από αρκετές εβδομάδες και στη συνέχεια το θέμα είχε ατονήσει. Ο παίκτης, ωστόσο, δεν βγήκε ποτέ από τη λίστα και το μυαλό του Πέδρο Μαρτίνς. Τον έχει πολύ ψηλά και είναι μία από τις βασικές του προτεραιότητες για τα άκρα της επίθεσης του Ολυμπιακού.

Ξέρει και θέλει ο Λόπες

Οι πρωταθλητές Ελλάδας πήραν τον Χένρι Ονιεκούρου για να ενισχυθούν στους εξτρέμ, όμως αυτό δεν σημαίνει πως σταματούν εκεί. Ο Ρόνι Λόπες αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς και παραμένει στη μεταγραφική λίστα της Σεβίλλης. Ο 25χρονος άσος παραχωρείται από την ομάδα της Ανδαλουσίας και ο Ολυμπιακός ασχολείται αρκετό καιρό με την υπόθεσή του. Για τον Πορτογάλο υπήρξε πολύ σοβαρό ενδιαφέρον από ομάδες της Τουρκίας. Η Μπεσίκτας σε κάποια στιγμή φέρεται να έφτασε μία ανάσα από την απόκτησή του, αλλά ο ίδιος δεν βιαζόταν να πει το «ναι». Ο Λόπες δεν ήθελε να κλείσει σε κάποια ομάδα θεωρώντας ότι μπορούσε να βρεθεί κάτι καλύτερο προς το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Γι' αυτό και ακόμα παραμένει στη μεταγραφική λίστα της Σεβίλλης, αλλά δεν έχει βρει ομάδα.

Η πρόταση της Μπεσίκτας στην Σεβίλλη για τον Ρόνι Λόπες και ο Ολυμπιακός

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού έχει αναθερμανθεί μετά τα παιχνίδια με τη Λουντογκόρετς, ενώ και ο ίδιος βλέπει με πιο καλό μάτι την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Είναι ενήμερος από την πρώτη στιγμή για το ενδιαφέρον των πρωταθλητών και ποτέ δεν είχε δείξει να είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα τους. Ο 25χρονος εξτρέμ τώρα μοιάζει να είναι πιο ζεστός στο να έρθει στη χώρα μας.

Επικοινωνία του Μαρτίνς με τον παίκτη

Τον ποδοσφαιριστή τον γνωρίζει πολύ καλά ο Πέδρο Μαρτίνς και είναι ο άνθρωπος που έχει κάνει θετική εισήγηση στη διοίκηση του Ολυμπιακού για να τον αποκτήσει. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος προπονητή είχε νέα επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή. Με αυτόν τον τρόπο εξεδήλωσε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και παράλληλα θέλησε να του εξηγήσει και το αγωνιστικό πλάνο αλλά και πως ποντάρει να αξιοποιήσει τον Ρόνι Λόπες στην ομάδα. Ποιος θα είναι ο ρόλος του εάν πει το «ναι»; Οι Πειραιώτες λοιπόν έχουν «ζεστάνει» για τα καλά το θέμα του 25χρονου άσου, ο οποίος όπως σας έγραψε και χθες το «ΦΩΣ» περίμενε τον Ολυμπιακό. Το ζήτημα, πάντως, είναι πως το θέμα του Λόπες θέλει ακόμη υπομονή για να φτάσει στο σημείο που θα μπορούμε να πούμε ότι είναι κοντά στο να ολοκληρωθεί.

Ο υποψήφιος για τα άκρα της επίθεσης του Ολυμπιακού Ρόνι Λόπες σε δράση (vids)

Για το κλαμπ αυτήν τη στιγμή εκείνο που προέχει είναι να περάσει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Τα παιχνίδια με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας είναι όλα τα λεφτά για τους «ερυθρόλευκους» και θα πρέπει να το θεωρούμε πολύ δύσκολο να γίνει κάτι τουλάχιστον μέχρι το πρώτο ματς. Εάν καταφέρει και πάρει σκορ ασφαλείας στο πρώτο παιχνίδι, τότε ο σύλλογος θα έχει μπροστά του μία εβδομάδα παραπάνω για να μπορέσει να προχωρήσει τις μεταγραφές του. Αυτήν τη στιγμή, πάντως, το θέμα του Ρόνι Λόπες είναι πολύ ψηλά, με τον ίδιο τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει έρθει σε νέα επαφή με τον ποδοσφαιριστή.