Ολυμπιακός: Οι Πορτογάλοι διατηρούν τον Ρόνι Λόπες στο «κόλπο»

Ο Ρόνι Λόπες της Σεβίλλης φαίνεται να έχει υποχωρήσει για τον Ολυμπιακό, αλλά οι Πορτογάλοι διατηρούν τους πρωταθλητές Ελλάδας στο «κόλπο».

Ολυμπιακός: Οι Πορτογάλοι διατηρούν τον Ρόνι Λόπες στο «κόλπο»

Ο Ολυμπιακός τον τελευταίο καιρό κυνηγάει την περίπτωση του Μάρκους Έντουαρντς της Γκιμαράες και κρατάει «ζεστό» και τον Ζορζ-Κέβιν Ενκουντού. Σαν να μοιάζει δηλαδή ότι η περίπτωση του Ρόνι Λόπες της Σεβίλλης έχει πάει λίγο πιο πίσω...

Εντούτοις, στην Πορτογαλία υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του 25χρονου άσου των Σεβιγιάνων. Αρχικά στην Ιταλία γράφτηκε ότι ο Ολυμπιακός παραμένει γερά στο «κόλπο» και εν συνεχεία οι Πορτογάλοι υποστήριξαν ότι η Μπενφίκα, η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, η Γαλατασαράι και η Μπεσίκτας είναι μαζί με τους πρωταθλητές Ελλάδας οι πέντε ομάδες που γλυκοκοιτάζουν την περίπτωσή του.

Επί της ουσίας το ρεπορτάζ απλώς διατηρεί τον Ολυμπιακό στην επικαιρότητα για τον Ρόνι Λόπες. Κατά τ’ άλλα, δεν έχει καταγεγραμμένη κάποια σοβαρή εξέλιξη.

Οι Πειραιώτες πάντως αυτή τη στιγμή δείχνουν να τα δίνουν όλα για την πολύ δύσκολη υπόθεση του Έντουαρντς, με τον Ενκουντού να ακολουθεί.

Όσο για τον Ρόνι Λόπες; Για κάποιον λόγο στην Τουρκία πιστεύουν ότι ο παίκτης θα καταλήξει στην Μπεσίκτας. Και αν συμβεί αυτό, τότε θα ανοίξει η πόρτα της εξόδου για τον Ενκουντού με πιθανό προορισμό τον Πειραιά. Ο ορισμός της... καραμπόλας δηλαδή.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια σοβαρή εξέλιξη στο θέμα του εξτρέμ. Η περίπτωση του Έντουαρντς παραμένει εξαιρετικά δύσκολη, ο Ολυμπιακός την παλεύει, αλλά φαίνεται ότι απαιτείται ακόμη πολύς χρόνος και μπόλικη δόση υπομονής.

Το αν παραμένει ο Ολυμπιακός στο «παιχνίδι» για τον Λόπες, δεν μπορούμε να πούμε ότι το επιβεβαιώνουν στην Ανδαλουσία, δίχως φυσικά αυτό να σημαίνει και κάτι. Ποτέ δεν έπαψε ο Λόπες να απασχολεί τους «ερυθρόλευκους» παρά τα εμπόδια που παρουσιάστηκαν.