Ο υποψήφιος για τα άκρα της επίθεσης του Ολυμπιακού Ρόνι Λόπες σε δράση (vids)

Ο Ολυμπιακός προχωρά στην απόκτηση του Ρόνι Λόπες. Δείτε σε βίντεο ορισμένα από τα στιγμιότυπα του 25χρονου εξτρέμ. 

Ο υποψήφιος για τα άκρα της επίθεσης του Ολυμπιακού Ρόνι Λόπες σε δράση (vids)

Ο Ολυμπιακός ανεβάζει στροφές για την απόκτηση ενός εξτρέμ και στο στόχαστρό του έχει βάλει τον Ρόνι Λόπες.

Πατάει γκάζι για εξτρέμ, πιέζει τον Λόπες

Πρόκειται για μία εξαιρετική περίπτωση που υπό νορμάλ συνθήκες δεν θα μπορούσε η ομάδα του Πειραιά να την πλησιάσει. Η ομάδα της Σεβίλλης, ωστόσο, δεν τον θέλει και τον δίνει δανεικό, αλλά και με πώληση να γινόταν δεν θα είχε κανένα πρόβλημα.

«Ο Ολυμπιακός ψάχνει φόρμουλα για το συμβόλαιο του Ρόνι Λόπες»

Ο παίκτης ξέρει για τον Ολυμπιακό, θέλει να έρθει, όμως, το όλο θέμα έχει να κάνει με το πολύ μεγάλο του συμβόλαιο. Εκεί οι πρωταθλητές προσπαθούν να βρουν μία φόρμουλα για να καλυφθεί το ποσό και να τον κλείσουν.

Υπερβάσεις σε όλες τις θέσεις!

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός τη σεζόν 2014-2015 είχε παραχωρηθεί δανεικός από τη Μάντσεστερ Σίτι στη Λιλ και οι εμφανίσεις του με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας κέντρισαν το ενδιαφέρον της Μονακό, η οποία ξόδεψε δώδεκα εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει. Στη Λιλ μέτρησε δώδεκα γκολ και εννέα ασίστ σε 72 αγώνες, ενώ με τη Μονακό είχε 82 ματς, 21 τέρματα και 14 ασίστ.

Το 2019 αποκτήθηκε από τη Σεβίλλη με το ποσό της μεταγραφής να φτάνει τα 25 εκατομμύρια σύμφωνα με τους Ισπανούς. Στην ομάδα της Ανδαλουσίας δεν βρήκε τον αναμενόμενο χρόνο συμμετοχής καθώς αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια. Η συνέχεια τον βρήκε δανεικό στη Νις, με την οποία είχε 33 ματς, πέντε γκολ και δύο ασίστ.

Δείτε στιγμιότυπα από την έως τώρα καριέρα του Λόπες: