Η πρόταση της Μπεσίκτας στην Σεβίλλη για τον Ρόνι Λόπες και ο Ολυμπιακός

Ο Ρόνι Λόπες που βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, «πολιορκείται» από την Μπεσίκτας για να τον κάνει κάτοικο Κωνσταντινούπολης.

Η πρόταση της Μπεσίκτας στην Σεβίλλη για τον Ρόνι Λόπες και ο Ολυμπιακός

Πολύ δυνατά βάζουν οι Τούρκοι την Μπεσίκτας στο παιχνίδι της διεκδίκησης του Ρόνι Λόπες από την Σεβίλλη. Έναν Λόπες που ως γνωστό έχει στην ατζέντα του και ο Ολυμπιακός και εξακολουθεί να τον έχει στο στόχαστρό του, παρά την έντονη κινητικότητα που παρατηρείται και γύρω από τον Μάρκους Έντουαρντς της Γκιμαράες.

Ο Πορτογάλος άσος της Σεβίλλης θέλει να τελειώσει σύντομα η υπόθεση της μεταγραφής του, επιθυμεί άμεσα να πιάσει δουλειά στην επόμενη ομάδα του και για αυτό το λόγο πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση και το κλαμπ της Ανδαλουσίας.

Οι νεότερες πληροφορίες από την Κωνσταντινούπολη αναφέρουν ότι η Μπεσίκτας πήρε... θάρρος μετά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τον Ολυμπιακό και τον Μάρκους Έντουαρντς, με αποτέλεσμα να έχει «γκαζώσει» για να πάρει εκείνη τον Ρόνι Λόπες. Η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός μαζί με την Μπεσίκτας ήταν οι δύο ομάδες που τον τελευταίο καιρό είχαν θέσει σε κατάσταση «πολιορκίας» την Σεβίλλη.

Μένει να φανεί τις επόμενες μέρες σε ποιον από τους δύο θα κάτσει η... μπίλια για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Αν θα πάρει δηλαδή τον Έντουαρντς ή τον Λόπες. Εκτός κι αν εμφανιστεί από το πουθενά πάλι το όνομα του Ζορζ-Κέβιν Ενκουντού, ο οποίος βλέποντας την Μπεσίκτας να ψάχνει για εξτρέμ, είναι λογικό να ανησυχεί για τη θέση του στο ρόστερ των «μαυραετών».

Εν ολίγοις, μπαίνουμε σε μία κρίσιμη χρονική περίοδο για το θέμα του εξτρέμ στον Ολυμπιακό.