Τελείωσε η μεταγραφή του Χένρι Ονιεκούρου στον Ολυμπιακό

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Χένρι Ονιεκούρου στον Ολυμπιακό με τον Νιγηριανό να έχει περάσει τα ιατρικά τεστ και να υπογράφει συμβόλαιο έως το 2025.

Τελείωσε η μεταγραφή του Χένρι Ονιεκούρου στον Ολυμπιακό

Το πρωί της Κυριακής ο Χένρι Ονιεκούρου έφτασε στην Αθήνα και χωρίς να πάρει ανάσα ξεκίνησε αγώνα δρόμου προκειμένου να τελειώσει άμεσα η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο Νιγηριανός εξτρέμ από το αεροδρόμιο έφυγε… σφαίρα για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιο του με την ομάδα του Πειραιά.

Από τη στιγμή που όλα πήγαν καλά ο 24χρονος ακραίος επιθετικός υπέγραψε το τετραετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας και θα είναι παίκτης τους έως το 2025. Ο Ονιεκούρου πέρασε με απόλυτη επιτυχία όλες τις ιατρικές εξετάσεις και η μεταγραφή του ολοκληρώθηκε γρήγορα.

Εκείνο που ενδιέφερε τους πρωταθλητές Ελλάδας ήταν να τελειώσει άμεσα η μεταγραφή του για να μπει στην ευρωπαϊκή λίστα ο παίκτης. Όπως σας είχε γράψει το "ΦΩΣ" από την Τρίτη ο ποδοσφαιριστής τελείωσε τη μεταγραφή του και ο Ολυμπιακός τη Δευτέρα θα τον βάλει στην ευρωπαϊκή λίστα.