Η Άρσεναλ... προσφέρει τον Ρις Νέλσον στη Λέστερ για τον Μάντισον!

Η Άρσεναλ θέλει τον Τζέιμς Μάντισον από τη Λέστερ και είναι διατεθειμένη να «προσφέρει» τον Ρις Νέλσον, ο οποίος βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού!

Η Άρσεναλ... προσφέρει τον Ρις Νέλσον στη Λέστερ για τον Μάντισον!

Νέα σενάρια στην Αγγλία για τον Ρις Νέλσον και το μέλλον του. Δημοσιεύματα θέλουν την Άρσεναλ να προσφέρει δύο παίκτες στη Λέστερ, έτσι ώστε να αποκτήσει τον Τζέιμς Μάντισον.

Ένας εκ αυτών είναι ο Ρις Νέλσον, ο οποίος βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού. Η Άρσεναλ στην προσπάθειά της να δελεάσει τη Λέστερ εκτός από χρήματα, δίνει τον Ρις Νέλσον και τον Άινς Μέιτλαντ-Νάιλς! Αυτά είναι τα δυο ονόματα που...κυκλοφορούν την Τετάρτη (21/7) και μένει να φανεί τις επόμενες μέρες εάν και εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο.

«Πρόταση του Ολυμπιακού για τον Νέλσον»

Ο Μάντισον, ένας παίκτης που έχει ξεχωρίσει με τη φανέλα της Λέστερ, πρόσφατα υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα του και στην Αγγλία γράφουν πως η Μάντσεστερ Σίτι έκανε πρόταση ύψους 70 εκ. λιρών για την απόκτησή του. Η Λέστερ είπε όχι και για αυτόν τον λόγο, η Άρσεναλ είναι έτοιμη, σύμφωνα πάντα με τα Αγγλικά ΜΜΕ να...χτυπήσει καταθέτοντας πρόταση και με χρήματα αλλά και με έμψυχα ανταλλάγματα. Τους Νέλσον και Μέιτλαντ-Νάιλς.

Στην Αγγλία γράφουν για Ολυμπιακό, Ρις Νέλσον και Ενκουντού

Βέβαια εδώ πρέπει να σημειώσουμε για τον Νέλσον, ο οποίος απασχολεί τον Ολυμπιακό εδώ και καιρό, πως θέλει να πάει σε μια ομάδα όπου θα έχει χρόνο συμμετοχής. Δεν ξέρουμε εάν αυτό είναι εφικτό στη Λέστερ...