«Πρόταση του Ολυμπιακού για τον Νέλσον»

Νέο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση στην Άρσεναλ για να αποκτήσει τον Ρις Νέλσον.

«Πρόταση του Ολυμπιακού για τον Νέλσον»

Ποτέ δεν βγήκε από τη λίστα του Ολυμπιακού ο Ρις Νέλσον. Ο Κριστιάν Καρεμπέ έχει ξεχωρίσει τον Άγγλο εξτρέμ της Άρσεναλ και οι Πειραιώτες ασχολούνται πολλούς μήνες μαζί του. Ήξεραν, ωστόσο ότι είναι πολύ δύσκολη περίπτωση και πως θα χρειαστεί περισσότερη υπομονή απ' ότι ίσως περίμεναν.

Ο Ρις Νέλσον πέρσι πήρε ελάχιστον χρόνο από τον Μικέλ Αρτέτα. Πριν μερικές εβδομάδες ο προπονητής των "κανονιέρηδων", ωστόσο έχει παραδεχτεί δημόσια πως έχει κάνει λάθος στον τρόπο που έχει διαχειριστεί τον ποδοσφαιριστή. Θέλει να πάει δανεικός κάπου και να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας από την πλευρά τους παρακολουθούν την περίπτωση του, έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους και ενημερώνονται για τις εξελίξεις γύρω από το θέμα. Τις τελευταίες ημέρες οι Άγγλοι συντηρούν το θέμα του Νέλσον και πως έχει αναθερμανθεί το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας.

Τώρα ήρθε ένα νέο δημοσίευμα για να βάλει πολύ γερά στο κόλπο τον Νέλσον και τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα αυτό αναφέρει ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν κάνει πρόταση για τον νεαρό εξτρέμ της Άρσεναλ. Δεν αναφέρουν περισσότερες λεπτομέρειες, όμως, προφανώς και αυτή η πρόταση αν έχει γίνει αφορά σε δανεισμό του ποδοσφαιριστή.