Στην Αγγλία γράφουν για Ολυμπιακό, Ρις Νέλσον και Ενκουντού

Ο Ρις Νέλσον δύσκολα θα παραμείνει στην Άρσεναλ. Στην Αγγλία γράφουν πως ο Ολυμπιακός έδειξε ενδιαφέρον αλλά τελευταία κοιτάζει την περίπτωση του Ενκουντού.

Στην Αγγλία γράφουν για Ολυμπιακό, Ρις Νέλσον και Ενκουντού

Δημοσίευμα στην Αγγλία για το μέλλον του Ρις Νέλσον στην Άρσεναλ, «μπλέκει» τον Ολυμπιακό αλλά και τον άσο της Μπεσίκτας Ενκουντού.

Αναφορικά με το μέλλον του Νέλσον, οι Άγγλοι κάνουν λόγο για «αίνιγμα» αφού κανείς αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζει που θα παίζει την επόμενη σεζόν.

«Το μέλλον του Reiss Nelson παραμένει στον αέρα, αλλά ο ακραίος επιθετικός της Άρσεναλ αναμένεται να αποχωρήσει από το Emirates πριν από την έναρξη της σεζόν.

Κρίσταλ Πάλας, Μπράιτον και το Μπρέντφορντ έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη.

Στην πραγματικότητα, ο Ολυμπιακός έχει κάνει σοβαρές συνομιλίες για μια κίνηση για τον παίκτη, αλλά ο Ελληνικός σύλλογος βρίσκεται τώρα σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Μπεσίκτας για να υπογράψει τον πρώην παίκτη της Τότεναμ Ενκουντού.

Αν και υπάρχουν αρκετές συζητήσεις δεν φαίνεται να είναι ξεκάθαρο αυτή τη στιγμή για το που πρόκειται να παίξει τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Νέλσον» γράφουν στην Αγγλία, σημειώνοντας πως ο άσος της Άρσεναλ θέλει να πάρει μεταγραφή σε μια ομάδα όπου και θα πάρει χρόνο συμμετοχής ύστερα από μια σεζόν όπου δεν είχε πολλά παιχνίδια στα πόδια του.