Ολυμπιακός: Το ψάχνει πολύ για Μπιζότ και η περίπτωση Βάτσλικ

Ο Τόμας Βάτσλικ φέρεται να είναι ο βασικός υποψήφιος. Ο Τσέχος γκολκίπερ δείχνει σε πρώτη φάση αρκετά θετικός στην προοπτική του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Το ψάχνει πολύ για Μπιζότ και η περίπτωση Βάτσλικ

Ο Τόμας Βάτσλικ φέρεται να είναι ο βασικός υποψήφιος. Ο Τσέχος γκολκίπερ, που κυκλοφορεί ελεύθερος και είναι βασικός στην εθνική του ομάδα στο Γιούρο, δείχνει σε πρώτη φάση αρκετά θετικός στην προοπτική του Ολυμπιακού. Απλώς υπάρχουν κι άλλες ομάδες που τον διεκδικούν.

Ολυμπιακός: Το ντόμινο στον «άσο» - Τι ισχύει με τον Τόμας Βάτσλικ και τον Φαμπιάνο

Ο Ολυμπιακός όμως του προσφέρει τη δυνατότητα του πρωταθλητισμού και της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που δεν του το προσφέρουν οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι. Χθες για πρώτη φορά βγήκε το όνομα του Μάρκο Μπιζότ. Είναι 30 ετών, Ολλανδός και έχει συμβόλαιο έως το 2022 με την Αλκμάαρ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μπιζότ είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Βάτσλικ. Είχε ακουστεί στο παρελθόν για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, αλλά δεν τον ενδιέφερε.

Ολυμπιακός: Βάτσλικ ή Φαμπιάνο; Δείτε και διαλέξτε (vids)

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη ξεκινήσει να ψάχνει το στάτους για τον συγκεκριμένο τερματοφύλακα και αν οι απαιτήσεις της Αλκμάαρ είναι λογικές, τότε θα κάνει κίνηση. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι ο Μπιζότ αρέσει πολύ στους Πειραιώτες.

Πλέον όλα είναι πιθανά να γίνουν, από ώρα σε ώρα μπορεί να υπάρξουν ανατροπές, καθώς ο Ολυμπιακός στο θέμα του γκολκίπερ δείχνει να έχει ανοιχτά τουλάχιστον τέσσερα μέτωπα, αλλά χθες το βράδυ προέκυπτε πως ο Μπιζότ έχει ανέβει αισθητά στην ιεραρχία και ανταγωνίζεται πρωτίστως τον Βάτσλικ και ο Φαμπιάνο έχει πάει λίγο πιο πίσω.