Ολυμπιακός: Το ντόμινο στον «άσο» - Τι ισχύει με τον Τόμας Βάτσλικ και τον Φαμπιάνο

Ο 32χρονος Τσέχος Τόμας Βάτσλικ είναι ένας από τους τερματοφύλακες που έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό και δεν περνάει απαρατήρητος. Παραμένει και ο Φαμπιάνο στο... κάδρο. 

Ολυμπιακός: Το ντόμινο στον «άσο» - Τι ισχύει με τον Τόμας Βάτσλικ και τον Φαμπιάνο

Το «ΦΩΣ» της Παρασκευής (18/6) αποκαλύπτει ότι ο Ολυμπιακός, είτε αποχωρήσει ο Ζοσέ Σα, είτε ο Μαντί Καμαρά, είναι σε θέση να καλύψει αμέσως το κενό, καθώς έχει κάνει προεργασία για να μην τραβήξει για πολύ το θέμα των παικτών που θα τους αντικαταστήσουν.

Αυτή τη στιγμή πιο κοντά στο να αποχωρήσει είναι ο Πορτογάλος γκολκίπερ, ο οποίος μόλις δει τον Ρουί Πατρίτσιο να ανακοινώνεται από την Ρόμα, τότε αυτομάτως θα αρχίσει να φτιάχνει βαλίτσες για το Γουλβερχάμπτον.

Οι τερματοφύλακες που έχουν τεθεί στα υπόψη των Πειραιωτών είναι αρκετοί. Ο ένας που έχουν ξεχωρίσει είναι ο Φαμπιάνο της Ομόνοιας και παρά τα όσα διαδίδουν οι Κύπριοι, αν το θελήσει ο Ολυμπιακός, μπορεί να τον φέρει... χθες στον Πειραιά.

Οπως αναφέρει το «ΦΩΣ» της Παρασκευής (18/6) ο Τσέχος Τόμας Βάτσλικ μένει ελεύθερος από την Σεβίλλη. Έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και σίγουρα είναι από τις περιπτώσεις που δεν μπορεί εύκολα να αφήσει αδιάφορο κανέναν. Μόνο που δεν είναι εύκολη περίπτωση.

Διαβάστε αναλυτικά τι ισχύει με τον Βάτσλικ, τον Φαμπιάνο, τον χαφ και τα υπόλοιπα μεταγραφικά του Ολυμπιακού στο «ΦΩΣ» της Παρασκευής (18/6) που κυκλοφορεί.