Ντρέγκερ: «Τα παιδιά έδειξαν καλό πρόσωπο» (vid)

Ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ δήλωσε πως τα νέα παιδιά του Ολυμπιακού έδειξαν καλό πρόσωπο κόντρα στον Άρη παρά το γεγονός πως είχαν καιρό να αγωνιστούν. 

Ντρέγκερ: «Τα παιδιά έδειξαν καλό πρόσωπο» (vid)

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε στο ισόπαλο παιχνίδι με τον Άρη με αρκετά νέα πρόσωπα, κάτι το οποίο σχολίασε ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ.

Τα highlights του Άρης - Ολυμπιακός 1-1 (vid)

Με δηλώσεις του στη ΝOVA ο μπακ της ομάδας του Πειραιά τόνισε πως η παρουσία των νέων παιδιών ήταν θετική καθώς είχαν καιρό να αγωνιστούν.

Άρης - Ολυμπιακός 1-1: Χαμένο πέναλτι, δοκάρια και μοιρασιά στο «θρίλερ» του «Κλ. Βικελίδης»! (hls)

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Πραγματικά είδαμε πολλά παιδιά που δεν συνηθίζουν να έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής τις τελευταίες εβδομάδες και είχαν καλή απόδοση. Κάναμε 25 καλά λεπτά στο παιχνίδι, όμως στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης κυριάρχησε και νομίζω ότι η ισοπαλία είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα.

Ο προπονητής δικαιολογημένα έμεινε ικανοποιημένος, γιατί τα παιδιά που έπαιξαν σήμερα δεν είχαν αγωνιστικό ρυθμό, αλλά έδειξαν καλό πρόσωπο και απέδειξαν ότι παρόλο που δεν έπαιζαν, ήταν έτοιμοι για να αγωνιστούν.

Στα τελευταία λεπτά ήμασταν τυχεροί και πρέπει να το παραδεχθούμε. Ο Άρης είναι μια από τις ποιοτικότερες ομάδες του πρωταθλήματος και οι παίκτες του έδειξαν ότι ήρθαν για να διεκδικήσουν πράγματα.

Συγχαρητήρια στον Καλογερόπουλο, ο Σουρλής έκανε καλό παιχνίδι, ο Τζολάκης έχει παίξει λίγα παιχνίδια. Αν σκεφτούμε ότι αγωνίστηκαν πολλά νέα παιδιά, τότε το γεγονός ότι πήραμε έναν βαθμό μας αφήνει ικανοποιημένου».