Ατρόμητος: Νοκ άουτ ο Μανδάς

Ο 19χρονος τερματοφύλακας του Ατρόμητου, Χρήστος Μανδάς, υπέστη αιμάτωμα στο μετατάρσιο και κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ανδρέας Γιαννιώτης

Ατρόμητος: Νοκ άουτ ο Μανδάς


Νοκ άουτ τέθηκε στον Ατρόμητο Περιστερίου ο νεαρός τερματοφύλακας, Χρήστος Μανδάς. Ο άτυχος «πορτιέρο» χτύπησε σε μία ανύποπτη φάση στο τελευταίο ματς των πλέι άουτ κόντρα στη Λάρισα, όταν πήγε να διώξει την μπάλα και κλώτσησε κατά λάθος τον Φιορίν Ντουρμισάι. Η αρχική διάγνωση αναφέρει πως έχει υποστεί αιμάτωμα στο μετατάρσιο.

Όταν ξεπρηστεί το πόδι του, θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του. Πάντως εκφράζονται φόβοι ότι ο 19χρονος τερματοφύλακας, θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετό χρονικό διάστημα. Κάτω από τα δοκάρια επιστρέφει ο Ανδρέας Γιαννιώτης, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.

Τραυματίας είναι επίσης ο Κλάρκ Ενσικουλού με ενοχλήσεις στη γάμπα, ενώ από το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΟΦΗ, εκτός έδρας, θα λείψουν επίσης οι Χάρης Χαρίσης και Κυριάκος Κυβρακίδης που είναι τραυματίες και χάνουν τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος της σεζόν.