ΑΕΚ: «Θα μάθει όλη η Ελλάδα τα στοιχεία την κατάλληλη στιγμή»

Στην ΑΕΚ κάνουν λόγο για «στήσιμο» εναντίον της ΠΑΕ, την εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ. Μάλιστα οι «κιτρινόμαυροι» αναφέρουν πως την κατάλληλη στιγμή όλη η Ελλάδα θα μάθει τα στοιχεία.

ΑΕΚ: «Θα μάθει όλη η Ελλάδα τα στοιχεία την κατάλληλη στιγμή»

Για «στήσιμο» και οργανωμένη προσπάθεια να στοχοποιηθεί η ΠΑΕ ΑΕΚ κάνουν λόγο στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο». Στην ΠΑΕ είναι πυρ και μανία με την εισήγηση στην Επιτροπή Δεοντολογίας για τιμωρία της ομάδας και του Δημήτρη Μελισσανίδη, με την κατηγορία της αλλοίωσης των εκλογών σε διαφορές ποδοσφαιρικές Ενώσεις και όχι μόνο στην ΕΠΣ Καρδίτσας.

Η ΑΕΚ κατηγορείται για δωροδοκία και βιαιοπραγία στις εκλογές 10 Ενώσεων!

«Έχουμε όλα τα στοιχεία που θα αποδείξουν το στήσιμο και θα τα μάθει όλη η Ελλάδα την κατάλληλη στιγμή», αναφέρουν μεταξύ άλλων από την ΑΕΚ, ενώ αφήνουν να εννοηθεί πως οι φερόμενοι ως μάρτυρες έχουν ελεγχόμενη αξιοπιστία καθώς πρόκειται για ηττημένους εκλογών που μάλιστα έχουν μηνυθεί από τους νικητές των εκλογών!

Φεβρουάριος 2019 - ΕΠΣ Καρδίτσας: Οι εκλογές, οι 5 μπράβοι, οι καταγγελίες, οι ξυλοδαρμοί

Χαρακτηριστικά από την ΑΕΚ αναφέρεται πως μια εξ αυτών των καταθέσεων δεν είναι καν κατάθεση στην Επιτροπή Δεοντολογίας, αλλά το κείμενο της μήνυσης που είχε κάνει ηττημένος από εκλογική διαδικασία, η οποία μήνυση έχει τεθεί στο αρχείο του οικείου δικαστηρίου.

Τι λένε στην ΑΕΚ για την εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ

Στην ΑΕΚ μιλούν για ακόμη μία κατάθεση για τις εκλογές σε Ένωση, από μάρτυρα τον οποίο ο πρόεδρος της συγκεκριμένης ΕΠΣ έχει εδώ και τρία χρόνια καταγγείλει στην Επιτροπή Δεοντολογίας για πλαστογραφία αλλά η δική του καταγγελία έχει...θαφτεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Επιτροπή Δεοντολογίας ΕΠΟ: Εισήγηση για ισόβιο αποκλεισμό Μελισσσανίδη και αφαίρεση βαθμών στην ΑΕΚ