Επιτροπή Δεοντολογίας ΕΠΟ: Εισήγηση για ισόβιο αποκλεισμό Μελισσσανίδη και αφαίρεση βαθμών στην ΑΕΚ

Εισήγηση «βόμβα» του ερευνητικού τμήματος της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ για ισόβιο αποκλεισμό του Δημήτρη Μελισσανίδη από το ποδόσφαιρο και αφαίρεση βαθμών από την ΑΕΚ.

Επιτροπή Δεοντολογίας ΕΠΟ: Εισήγηση για ισόβιο αποκλεισμό Μελισσσανίδη και αφαίρεση βαθμών στην ΑΕΚ

Το θέμα της εμπλοκής της ΑΕΚ και ανθρώπων της στις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας, ερευνά η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως η εισήγηση του τμήματος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας είναι αφαίρεση βαθμών από την ΑΕΚ και ισόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο σε Μελισσανίδη και Γιάννη Παπαδόπουλο, αλλά και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας, Άγγελο Δανιήλ!

Πρόκειται για βαρύτατες κατηγορίες με την αφαίρεση βαθμών να φτάνει προφανώς συνδυαστικά στο -10, καθώς η ανώτερη ποινή είναι το -6, αλλά το σημαντικότερο είναι η εισήγηση για τον ισόβιο αποκλεισμό του Μελισσανίδη, του στενότατου συνεργάτη του ειδικά σε θέματα ΕΠΟ, Γιάννη Παπαδόπουλου αλλά και του μέλους της Εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ.

Όλοι θα κληθούν προκειμένου να αποδείξουν την αθωότητα τους, αφού η υπόθεση αρχικά δεν πηγαίνει στο αρχείο. Μιλάμε πάντα για εισήγηση πρόταση του ερευνητικού τμήματος της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Να σημειώσουμε πως ακόμη κι αν υπάρξει καταδικαστική απόφαση, υπάρχει δυνατότητα προσφυγής στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.