Τι λένε στην ΑΕΚ για την εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ

Η θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφορικά με την εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Τι λένε στην ΑΕΚ για την εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ

Για κατασκευασμένη ιστορία κάνουν λόγο στην ΑΕΚ μετά την εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ για αφαίρεση δέκα βαθμών στην ομάδα και ισόβιο αποκλεισμό στον Δημήτρη Μελισσανίδη από το ποδόσφαιρο, αναφορικά με την υπόθεση στις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας.

«Στήνουν την ΑΕΚ στο εδώλιο με μία ξεκάθαρα από την πρώτη στιγμή στημένη διαδικασία. Αλλά Την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη δεν μπορεί να τον ακουμπήσει κανείς», έλεγαν χαρακτηριστικά από την ΠΑΕ.

Μάλιστα στην ΑΕΚ είναι βέβαιοι πως δεν θα υπάρξει κανένας κίνδυνος τιμωρίας και όπως έλεγαν σήμερα Τρίτη είναι έτοιμοι για τη δική τους «αντεπίθεση» κατά των φυσικών και ηθικών αυτουργών που προσπαθούν να «παγιδεύσουν» την ομάδα.

Αναφέρουν πως δεν πρόκειται για παραπομπή της ΠΑΕ ή του Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά για εισήγηση του ερευνητή Ανδρέα Αθανασίου προς την Επιτροπή που θα αποφασίσει αν θα γίνει η παραπομπή.

Μάλιστα η ΑΕΚ δεν αποκλείεται να στραφεί και εναντίων της Επιτροπής για παραβίαση της εμπιστευτικότητας της διαδικασίας ενώ μιλούν για υπόθεση κατασκευασμένη με προφανή στόχο να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα εξαιτίας των πρόσφατων αποτελεσμάτων στις εκλογές της ΕΠΟ.

Από εκεί και πέρα, υποστηρίζουν πως το πόρισμα βασίζεται σε όσα κατέθεσε ο Αλέξης Κούγιας για υποθέσεις του 2016 και οι οποίες έχουν ήδη κριθεί από το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Όσον αφορά την εισήγηση για το -10, στην ΑΕΚ λένε πως δεν έχει καμία νομική βάση, καθώς αυτή η ποινή αφορά σε δωροδοκία και αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, ενώ προσθέτουν πως δεν προκύπτει από πουθενά εμπλοκή του Δημήτρη Μελισσανίδη με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας.