Η ΑΕΚ κατηγορείται για δωροδοκία και βιαιοπραγία στις εκλογές 10 Ενώσεων!

Η εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ για την ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, βασίζεται σε βαρύ κατηγορητήριο που κάνει λόγο για δωροδοκία και βιαιοπραγία στην εκλογική διαδικασία όχι μόνο της ΕΠΣ Καρδίτσας, αλλά συνολικά δέκα Eνώσεων (ΕΠΣ). 

Η ΑΕΚ κατηγορείται για δωροδοκία και βιαιοπραγία στις εκλογές 10 Ενώσεων!

Βαρύ το κατηγορητήριο πάνω στο οποίο βασίζεται η εισήγηση στην Επιτροπή Δεοντολογίας για τιμωρίες των ΑΕΚ, Μελισσανίδη και όχι μόνο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η εισήγηση που έγινε στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ για τιμωρία της ΑΕΚ με αφαίρεση ακόμη και δέκα βαθμών, αλλά και για ισόβιο αποκλεισμό του Δημήτρη Μελισσανίδη από το ποδόσφαιρο όπως και των Γιάννη Παπαδόπουλου, Άγγελου Δανιήλ και δύο ακόμη προσώπων στηρίζεται σε βαρύ κατηγορητήριο.

Επιτροπή Δεοντολογίας ΕΠΟ: Εισήγηση για ισόβιο αποκλεισμό Μελισσσανίδη και αφαίρεση βαθμών στην ΑΕΚ

Το κατηγορητήριο λοιπόν κάνει λόγο για δωροδοκία και βιαιοπραγία στην εκλογική διαδικασία όχι μόνο της ΕΠΣ Καρδίτσας, αλλά συνολικά δέκα Eνώσεων (ΕΠΣ). Στόχος σε αυτές τις Ενώσεις ήταν η αλλοίωση των αποτελεσμάτων των εκλογών.

Τι λένε στην ΑΕΚ για την εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ

Μάλιστα ακούγεται έντονα πως έχουν προκύψει αρκετά πρόσωπα που φέρονται έτοιμα να καταθέσουν και να πιστοποιήσουν παράνομες πράξεις, εάν και εφόσον η Επιτροπή Δεοντολογίας το κρίνει αναγκαίο, έτσι ώστε να οδηγηθεί η υπόθεση σε ακροαματική διαδικασία και όχι να μπει στο αρχείο ως μη επαρκώς στοιχειοθετημένη.