Αστέρας Τρίπολης: Η βράβευση του Νίκου Παπαδόπουλου (vid, pics)

Ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, Νίκος Παπαδόπουλος βραβεύτηκε ως ο BADOUNAS MVP Of The Match και έκανε δηλώσεις στην κάμερα του ATFCtv για το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Παναθηναϊκό και τον αγώνα που ακολουθεί με τον Άρη.

Αστέρας Τρίπολης: Η βράβευση του Νίκου Παπαδόπουλου (vid, pics)

Ο Νίκος Παπαδόπουλος αναδείχθηκε μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων στο asterastripolis.gr ως ο πολυτιμότερος παίκτης του ΑΣΤΕΡΑ στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την 1η αγωνιστική των play off του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-2021 και βραβεύτηκε σε ειδική εκδήλωση.

Παπαδόπουλος: «Είναι μεγάλη τιμή στο πρόσωπό μου αυτό που κάνει ο κόσμος του Ολυμπιακού»

«Είναι το πιο ξεχωριστό γκολ για εμένα. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμένα και είναι το πρώτο μου γκολ σε επαγγελματικό επίπεδο. Ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε. Βέβαια το αποτέλεσμα αυτό είναι αποτέλεσμα μιας ομαδικής δουλειάς και όχι αποτέλεσμα του ενός.

Το έχω συνειδητοποιήσει και είμαι χαρούμενος που με δικό μου γκολ, η ομάδα ισοφάρισε στο τέλος αλλά δεν πρέπει να σταθούμε εκεί, πρέπει να κοιτάξουμε την έξοδο στην Ευρώπη. Στόχος της ομάδας είναι να παλέψει για την Ευρώπη και από τη στιγμή που θέλουμε αυτό, πρέπει να κυνηγάμε τη νίκη σε κάθε αγώνα.

Το ίδιο θα κάνουμε και με αντίπαλο τον Άρη», τόνισε ο Παπαδόπουλος.

Παπαδόπουλος: Πράσινο... πανί ο Παναθηναϊκός

Δείτε το video με τη βράβευση και τις δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου, καθώς και φωτογραφίες του ποδοσφαιριστή του ΑΣΤΕΡΑ με την πλακέτα από την επιχείρηση Badounas Jewelry.