Παπαδόπουλος: Πράσινο... πανί ο Παναθηναϊκός

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος πέρα από το ποδόσφαιρο λατρεύει τις πολεμικές τέχνες, έχει σκοράρει κατά του Παναθηναϊκού, τον έχει κερδίσει 4-1 και έχει βρεθεί στο επίκεντρο εντάσεων και επεισοδίων με παίκτες και οπαδούς του τριφυλλιού.

Παπαδόπουλος: Πράσινο... πανί ο Παναθηναϊκός

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες νέων του Ολυμπιακού και το 2012 μετακινήθηκε στη Φορτούνα Ντίσελντορφ, όπου ολοκλήρωσε τη σεζόν με 10 συμμετοχές.

Παπαδόπουλος: «Δεν είμαι αντί-Παναθηναϊκός. Δεν φέρθηκα σωστά, όμως ο Διούδης...»

Το 2013 εντάχθηκε στον Πανιώνιο, όπου σε 3 χρόνια είχε 40 συμμετοχές και το 2016 μεταγράφηκε στον Ατρόμητο. Στο Περιστέρι, όμως, δεν είχε χρόνο συμμετοχής και το καλοκαίρι του 2017 μετακινήθηκε στη Λαμία. Εκεί πήρε φανέλα βασικού και με 25 συμμετοχές βοήθησε την ομάδα του στην αποφυγή του υποβιβασμού.

Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός: Σύρραξη Διούδη- Παπαδόπουλου!

Τον Ιανουάριο του 2018, μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου Παναθηναϊκός - Λαμία στη Λεωφόρο, κι ενώ ετοιμαζόταν να κάνει δηλώσεις στην τηλεοπτική κάμερα, άνοιξε διάλογο on air με οπαδούς των πρασίνων στην εξέδρα. Οι ύβρεις από τις δύο πλευρές πέρασαν από τα μικρόφωνα, ενώ κάποιοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του. Ευτυχώς η κατάσταση δεν ξέφυγε, καθώς υπήρξε παρέμβαση από τους πιο ψύχραιμους... Ο ίδιος σε δηλώσεις του είχε ισχυριστεί ότι του φώναζαν από την εξέδρα "να δεις την οικογένειά σου σε φέρετρο". Δεν άντεξε και αντέδρασε, όπως αντέδρασε, με αποτέλεσμα να κληθεί σε απολογία από τα πειθαρχικά όργανα της Σούπερ Λιγκ. Αυτή ήταν και η μοναδική συμμετοχή του στο Κύπελλο εκείνη τη σεζόν.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ήταν και από τους τυχερούς, που έζησαν από κοντά την ιστορική νίκη της Λαμίας επί του Παναθηναϊκού με 4-1! Από τον πάγκο όμως, καθώς σε εκείνο το ματς είχε ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια ο Μελίσσας. Ήταν 21 Δεκεμβρίου του 2017, όταν η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ είχε συντρίψει την αντίστοιχη του Μαρίνου Ουζουνίδη, στο πλαίσιο του Κυπέλλου και ακολούθως πήρε την πρόκριση χάνοντας 1-0 στο προαναφερθέν επεισοδιακό ματς.

Αστέρας - Παναθηναϊκός 2-2: Το σκισμένο μπουφάν του Παπαδόπουλου από τη σύρραξη στη φυσούνα (pics)

Το καλοκαίρι του 2018, εντάχθηκε στον Αστέρα Τρίπολης, όπου μοιράζεται τον χρόνο συμμετοχής κάτω από τα δοκάρια με τον Αντώνη Τσιφτσή. Κάπως έτσι φτάσαμε και στο ματς της 21ης Μαρτίου, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να μετατρέπεται στον απόλυτο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο 97ο λεπτό. Ήταν όμως και αρνητικός πρωταγωνιστής, λόγω του επεισοδίου που είχε με τον Σωκράτη Διούδη μετά το τέλος του αγώνα.

Παπαδόπουλος: «Οι καθυστερήσεις που έκαναν οι παίκτες του Παναθηναϊκού μικραίνουν τον σύλλογο» (vid)

Όπως και να έχει ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι το πρόσωπο των ημερών όχι μόνο για την ομάδα του, αλλά και γενικότερα της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, καθώς σπάνια βλέπουμε στα ελληνικά γήπεδα να σκοράρει ένας τερματοφύλακας.