Παναθηναϊκός: Με Διούδη η αποστολή κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Σωκράτης Διούδης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (14/3, 19:00). 

Παναθηναϊκός: Με Διούδη η αποστολή κόντρα στον ΠΑΟΚ

Πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (14/3) στις 19:00.

ΠΑΟΚ: Χωρίς Πασχαλάκη αλλά με Καγκάβα η αποστολή με Παναθηναϊκό

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προπόνηση, ασκήσεις τακτικής και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Σε πιο χαλαρό ρυθμό προπονήθηκαν οι Διούδης, Σένκεφελντ, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να δίνει το παρών στην αποστολή.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

«Με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» την Κυριακή στις 19.00.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προπόνηση, ασκήσεις τακτικής και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Σε πιο χαλαρό ρυθμό προπονήθηκαν οι Διούδης, Σένκεφελντ. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σαβιέρ, θεραπεία έκαναν οι Αλεξανδρόπουλος, Βέλεθ, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Μπεκ, ενώ απουσίασε ο κλινήρης Καμπετσής.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λάζλο Μπόλονι επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές για την αποστολή: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Βιγιαφάνιες, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Αθανασακόπουλος, Μολό, Τζαβίδας, Μαουρίσιο».