ΠΑΟΚ: Χωρίς Πασχαλάκη αλλά με Καγκάβα η αποστολή με Παναθηναϊκό

Απών από την αποστολή με τον Παναθηναϊκό (14/3, 19:00) είναι ο Πασχαλάκης, ενώ από την άλλη ο Καγκάβα βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Χωρίς Πασχαλάκη αλλά με Καγκάβα η αποστολή με Παναθηναϊκό

Την αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (14/3, 19:00) με τον Παναθηναϊκό ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Η τελευταία προπόνηση πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα και είχε χαρακτήρα ενεργοποίησης ενόψει του αγώνα. Ξεκίνησε με προθέρμανση, ασκήσεις και rondo, συνεχίστηκε με τουρνουά τριών ομάδων σε μικρό γήπεδο και ολοκληρώθηκε με δουλειά στις στατικές φάσεις και στα τελειώματα.

Στη συνέχεια ανακοινώθηκε η αποστολή από την οποία απουσιάζει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Από την άλλη το παρών θα δώσει κανονικά ο Σίντζι Καγκάβα.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας ντέρμπι της
τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Super League Interwetten
κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η τελευταία προπόνηση πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα είχε χαρακτήρα ενεργοποίησης ενόψει του αγώνα. Ξεκίνησε με προθέρμανση, ασκήσεις και rondo, συνεχίστηκε με τουρνουά τριών ομάδων σε μικρό γήπεδο και ολοκληρώθηκε με δουλειά στις στατικές φάσεις και στα τελειώματα.

Ο Σίντζι Καγκάβα ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και θα είναι κανονικά στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου, με τον Ενέα Μιχάι να είναι ο μοναδικός απόντας. Ο Αλβανός στόπερ συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθεί.

Μετά το τέλος της προπόνησης το τεχνικό επιτελείο ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αναμέτρηση στη Λεωφόρο, οι οποίες αποτελούνται αναλυτικά από τους: Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδη, Βιεϊρίνια, Λύρατζη, Ροντρίγκο, Ίνγκασον , Βαρέλα, Κρέσπο, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Αουγκούστο, Καγκάβα, Ουάρντα, Μουργκ, Λάμπρου, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλη, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ».