Απόλλων Σμύρνης: Τέλος ο Κασναφέρης, κανένα θέμα Παράσχου

Ο πρώην διαιτητής Γιώργος Κασναφέρης αποτελεί παρελθόν για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Έκτορας Μονεμβασιώτης νέος τιμ μάνατζερ της ομάδας. Δεν υπάρχει θέμα... Παράσχου.

Απόλλων Σμύρνης: Τέλος ο Κασναφέρης, κανένα θέμα Παράσχου

Παρελθόν για τον Απόλλωνα Σμύρνης αποτελεί ο Γιώργος Κασναφέρης. Το «διαζύγιο» ανακοινώθηκε επίσημα, με μια μάλλον ήπια ανακοίνωση, η οποία μάλιστα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας στο μέλλον. Χρέη τιμ μάνατζερ αναλαμβάνει ο Έκτορας Μονεμβασιώτης, γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον τιμ μάνατζερ, Γιώργο Κασναφέρη. Τον ευχαριστούμε για την πολύτιμη συμβολή του στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μας. Του ευχόμαστε καλή τύχη στα επόμενα επαγγελματικά βήματα του και ίσως στο μέλλον οι δρόμοι μας συναντηθούν και πάλι. Τις αρμοδιότητες που είχε μέχρι τώρα, αναλαμβάνει από εδώ και στο εξής ο Έκτορας Μονεμβασιώτης».

Όσον αφορά τον Γιώργο Παράσχο, η θέση της ΠΑΕ ήταν ξεκάθαρη: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα προπονητή. Προχωράμε για την υλοποίηση του στόχου μας».