ΠΑΟΚ: Χαιρέτησε ο Τσόλακ, έφυγε για τη Μάλμε

Στη σουηδική Μάλμε θα αγωνιστεί μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν ο Αντόνιο Τσόλακ, ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Χαιρέτησε ο Τσόλακ, έφυγε για τη Μάλμε

Οριστικός είναι πλέον ο δανεισμός του Αντόνιο Τσόλακ από τον ΠΑΟΚ στη σουηδική Μάλμε. Την Παρασκευή ο Κροάτης επιθετικός αποχαιρέτησε συμπαίκτες και τεχνικό τιμ και είναι έτοιμος να ταξιδέψει στη σκανδιναβική χώρα, προκειμένου να συνεχίσει ως δανεικός στην ομάδα της Σουηδίας μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ο Τσόλακ αναμένεται να καλύψει το κενό που άφησε στη Μάλμε την περασμένη αγωνιστική η αποχώρηση του Ίσαακ Κίσε Τέλιν, καθώς έκτοτε το σουηδικό κλαμπ βρίσκεται σε αναζήτηση ενός άξιου αντικαταστάτη του και πλέον ευελπιστεί ότι τον βρήκε στο πρόσωπο του 27χρονου στράικερ.

ΠΑΟΚ: Δανεικός ο Τσόλακ στη Μάλμε

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τη Μάλμε προβλέπει και οψιόν αγοράς του παίκτη από τους Σουηδούς, ωστόσο για να γίνει αυτό θα πρέπει να καταβληθεί ένα ποσό μεγαλύτερο των 3 εκατομμυρίων ευρώ στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Ο Τσόλακ είχε πραγματοποιήσει εκπληκτική σεζόν πέρσι σκοράροντας 20 γκολ σε 32 ματς για τη Ριέκα, απ' όπου και πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, ο -γεννημένος στη Γερμανία- Κροάτης διεθνής έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Πάμπλο Γκαρσία.