ΠΑΕ Άρης: «Ξέρει κανείς αν εκδόθηκε σήμερα κάποιο ένταλμα σύλληψης;»

Μία διαφορετική ανάρτηση στα social media έκανε η ΠΑΕ Άρης θέλοντας να σχολιάσει τα γεγονότα των τελευταίων ημερών. 

ΠΑΕ Άρης: «Ξέρει κανείς αν εκδόθηκε σήμερα κάποιο ένταλμα σύλληψης;»

Ο Άρης κατάφερε να πάρει το βαθμό από την έδρα του Ολυμπιακού για την 23η αγωνιστική της Super League 1 και να παραμείνει κοντά στη δεύτερη θέση.

Καρυπίδης: «Απειλές για τη ζωή μου και την ακεραιότητα της οικογένειάς μου» (pic)

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά τον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» θα έχει ρεπό σήμερα και θα ξεκινήσει προπονήσεις την Τρίτη (23/2) για το ματς με τον Ατρόμητο.

Άρης: Στη δίωξη εκβιαστών για καταγγελία ο Καρυπίδης (pic)

Εκτός της καθιερωμένης ενημέρωσης η ΠΑΕ Άρης έκανε και ένα διαφορετικό σχόλιο στα social media θέλοντας με αυτό τον τρόπο να «καυτηριάσει» τα γεγονότα των τελευταίων ημερών αναφορικά με το ένταλμα σύλληψης που σύμφωνα με δημοσιεύματα εκκρεμούσε για τον ισχυρό άνδρα της ομάδας Θόδωρο Καρυπίδη.

Καρυπίδης: «Η ίδια ετερόκλητη συμμαχία του ποδοσφαίρου, που έχει κάνει καριέρα με μύθους»

Συγκεκριμένα οι «κίτρινοι» έγραψαν: «Καλή εβδομάδα σε όλους! Η ομάδα μας σήμερα έχει ρεπό και επιστρέφει αύριο στις προπονήσεις ενόψει του εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο την ερχόμενη Κυριακή…

Παρεμπιπτόντως, ξέρει κανείς αν εκδόθηκε σήμερα κάποιο ένταλμα σύλληψης; Σαν αυτά τα fake των τελευταίων ημερών; Ήρεμα ρωτάμε…»

?: Καλή εβδομάδα σε όλους! ?? Η ομάδα μας σήμερα έχει ρεπό και επιστρέφει αύριο στις προπονήσεις ενόψει του εντός έδρας...

Δημοσιεύτηκε από ARIS F.C. στις Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021