Καρυπίδης: «Η ίδια ετερόκλητη συμμαχία του ποδοσφαίρου, που έχει κάνει καριέρα με μύθους»

Η αντίδραση του ισχυρού άντρα της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρου Καρυπίδη μετά το ρεπορτάζ που αφορούσε τον ίδιο, την εταιρία του και συμφωνίες - συνεργασίες στο χώρο της υγείας.

Καρυπίδης: «Η ίδια ετερόκλητη συμμαχία του ποδοσφαίρου, που έχει κάνει καριέρα με μύθους»

Την αντίδραση του Θόδωρου Καρυπίδη προκάλεσε ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ που αφορούσε τον ίδιο, την εταιρία του και πληοφορίες για συμφωνίες - συνεργασίες στο χώρο της υγείας με την προμήθεια προστατευτικών μασκών για τον κορονοϊό. Μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση κατά όσων «διεκδικούν ρόλο νταβατζήδων».

Αναλυτικά αναφέρει:

«Κατανοώ την αγωνία όσων διεκδικούν ρόλο νταβατζήδων. Με “ρεπορτάζ” και σενάρια βουτηγμένα στο ψέμα και την εμπάθεια, προσπαθούν επί μέρες να εμφανίσουν το άσπρο μαύρο.

Στους διαχρονικούς κατασκευαστές λάσπης θα απαντήσω με πραγματικά στοιχεία.

Δεν έχω απολύτως τίποτα να φοβηθώ, γιατί ότι έχω πράξει είναι απολύτως νόμιμα.

Σε σχέση με την λάσπη και όσους την εκτοξεύσουν, απαντά το παρελθόν τους. Είναι η ίδια ετερόκλητη συμμαχία του ποδοσφαίρου, που έχει κάνει καριέρα με μύθους και λαθραία κατασκευάσματα».

Να σημειώσουμε πως στο σημερινό του δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ υπήρξε αναφορά πως εναντίον του προέδρου του Άρη έχει εκδοθεί από την εισαγγελία της Βέροιας ένταλμα σύλληψης για χρέη προς το Δημόσιο.

Επίσης υποστηρίζεται πως η 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιά και Αιγαίου απηύθυνε πρόσκληση ενδιαφέροντος για 500.000 μάσκες, στην οποία συμμετείχε η Amani Swiss και επικυρώθηκε τελικά στην εταιρία η προμήθεια των μασκών, έναντι 1.590.000 ευρώ.

Τον Ιούνιο η Amani Swiss ζήτησε και πήρε παράταση ενός μηνός για να τις παραδώσει και έναν μήνα μετά ζήτησε τη λύση της σύμβασης, καθώς δεν μπορούσε ν’ ανταποκριθεί στην προμήθεια των μασκών.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε μηνύσεις και οι άνθρωποι του Άρη σχολίαζαν πως «ένταλμα σύλληψης θα βγει τις επόμενες μέρες για τους «επαγγελματίες εργολάβους» που παραποιούν και βιάζουν την αλήθεια. Έρχονται μηνύσεις και αγωγές, ας ετοιμαστούν...»

Αφορμή για τη συγκεκριμένη δήλωση προκάλεσε ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ για ανάθεση της Περιφέρειας Αττικής, τον περασμένο Απρίλιο, σε εταιρεία της Νάουσας, συμφερόντων του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρου Καρυπίδη, για 300.000 μάσκες.. με 75λεπτά τη μία.

Ο ΣΚΑΙ υποστηρίζει επίσης ότι σύμφωνα με πληροφορίες, κατά του Θεόδωρου Καρυπίδη, έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για χρέη προς το Δημόσιο.. από την εισαγγελία της Βέροιας.