Καρυπίδης: «Απειλές για τη ζωή μου και την ακεραιότητα της οικογένειάς μου» (pic)

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Θόδωρος Καρυπίδης με προσωπική του δήλωση κατήγγειλε απειλές για τη ζωή του και την ασφάλεια της οικογενείας. Ανατριχιαστικό μήνυμα: "Πρόσεχε θα φας σφαίρες".

Καρυπίδης: «Απειλές για τη ζωή μου και την ακεραιότητα της οικογένειάς μου» (pic)

Απειλές για τη ζωή του και την ασφάλεια της οικογενείας του κατήγγειλε με προσωπική δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης, ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Α.Σ. Άρης: «Όλοι στο πλευρό του Καρυπίδη»

Η δήλωση του Θόδωρου Καρυπίδη αναφέρει:

«Αφού δεν κατάφεραν να μας αντιμετωπίσουν αγωνιστικά, χρησιμοποιούν όλα τα μέσα, θεμιτά και αθέμιτα, για να πλήξουν τον Άρη και τη φετινή εντυπωσιακή του πορεία.

Μεθοδευμένες επιθέσεις από συγκεκριμένους εκδότες, καναλάρχες και media, που επιχειρούν να με εμπλέξουν σε πολιτικές σκοπιμότητες και μικροκομματικά παιχνίδια.

Επαναλαμβανόμενες απειλές για τη ζωή μου και την ακεραιότητα της οικογένειάς μου.

Συνεχείς εκφοβισμοί από «πακιστανικά» τηλέφωνα πριν από κάθε ματς. Όλες αυτές οι υποκινούμενες ενέργειες έχουν ένα και μόνο στόχο, την αποσταθεροποίηση του ΑΡΗ, να ανατραπεί η φετινή του πορεία και να αποτραπεί η αγωνιστική του επιτυχία.

Μάταια προσπαθούν. Η ομάδα και ο κόσμος του Άρη ενωμένοι σαν γροθιά θα συνεχίζουν να δίνουν απαντήσεις μέσα στο γήπεδο και να κλείνουν στόματα σε κάθε αγώνα.

Για όλα τα υπόλοιπα που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα, τόσο τη δική μου όσο και της οικογένειάς μου, θα πάρουν σύντομα το δρόμο της δικαιοσύνης».

Ο Καρυπίδης δημοσιοποίησε και μήνυμα που δέχθηκε που του γράφουν: "Πρόσεχε θα φας σφαίρες".