Άρης: Στη δίωξη εκβιαστών για καταγγελία ο Καρυπίδης (pic)

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης Θόδωρος Καρυπίδης επισκέφτηκε το τμήμα δίωξης εκβιαστών στη Διεύθυνση Ασφαλείας και προχώρησε σε επίσημη καταγγελία για τις απειλές που δέχεται.

Άρης: Στη δίωξη εκβιαστών για καταγγελία ο Καρυπίδης (pic)

Αίσθηση προκάλεσαν τα όσα κατήγγειλε δημόσια ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης Θόδωρος Καρυπίδης για τις απειλές που δέχεται ο ίδιος αλλά και η οικογένειά του, πολλώ δε μάλλον, αποτροπιασμό το μήνυμα που πόσταρε το οποίο ανέγραφε «θα φας σφαίρες»!

Καρυπίδης: «Απειλές για τη ζωή μου και την ακεραιότητα της οικογένειάς μου» (pic)

Ο Καρυπίδης, την επομένη κιόλας της δημόσιας καταγγελίας, επισκέφτηκε το τμήμα δίωξης εκβιαστών στη Διεύθυνση Ασφαλείας και προχώρησε σε επίσημη καταγγελία. Προσκόμισε όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να πάρει τον δρόμο δικαιοσύνης το όλο θέμα.

Τα απειλητικά μηνύματα προς τον Θόδωρο Καρυπίδη ξεκίνησαν πριν την αναμέτρηση του Άρη και την ΑΕΛ, που πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιανουαρίου στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Θυμίζουμε πως ο Θοδωρής Καρυπίδης είχε γράψει στην ιστοσελίδα του Άρη:

«Αφού δεν κατάφεραν να μας αντιμετωπίσουν αγωνιστικά, χρησιμοποιούν όλα τα μέσα, θεμιτά και αθέμιτα, για να πλήξουν τον Άρη και τη φετινή εντυπωσιακή του πορεία.

Μεθοδευμένες επιθέσεις από συγκεκριμένους εκδότες, καναλάρχες και media, που επιχειρούν να με εμπλέξουν σε πολιτικές σκοπιμότητες και μικροκομματικά παιχνίδια.

Επαναλαμβανόμενες απειλές για τη ζωή μου και την ακεραιότητα της οικογένειάς μου.

Α.Σ. Άρης: «Όλοι στο πλευρό του Καρυπίδη»

Συνεχείς εκφοβισμοί από «πακιστανικά» τηλέφωνα πριν από κάθε ματς. Όλες αυτές οι υποκινούμενες ενέργειες έχουν ένα και μόνο στόχο, την αποσταθεροποίηση του ΑΡΗ, να ανατραπεί η φετινή του πορεία και να αποτραπεί η αγωνιστική του επιτυχία.

Μάταια προσπαθούν. Η ομάδα και ο κόσμος του Άρη ενωμένοι σαν γροθιά θα συνεχίζουν να δίνουν απαντήσεις μέσα στο γήπεδο και να κλείνουν στόματα σε κάθε αγώνα.

ΚΑΕ Άρης στο πλευρό του Καρυπίδη: «Ο Άρης θα βγει πιο δυνατός»

Για όλα τα υπόλοιπα που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα, τόσο τη δική μου όσο και της οικογένειάς μου, θα πάρουν σύντομα το δρόμο της δικαιοσύνης».

Ο Καρυπίδης δημοσιοποίησε και μήνυμα που δέχθηκε που του γράφουν: "Πρόσεχε θα φας σφαίρες".