ΠΑΟΚ: Ανανεώνει ο Βιεϊρίνια με εντολή Σαββίδη

Παίκτης του ΠΑΟΚ και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα είναι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε απευθείας με τον αρχηγό των «ασπρόμαυρων» και συμφώνησαν.

ΠΑΟΚ: Ανανεώνει ο Βιεϊρίνια με εντολή Σαββίδη

Πριν ολοκληρωθεί η φετινή αγωνιστική περίοδος και η παραμονή του Αντελίνο Βιεϊρίνια εξελιχθεί σε «θρίλερ», όπως συνέβη πριν από λίγους μήνες, ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να τελειώσει από τώρα την όποια συζήτηση για την επόμενη σεζόν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως Ιβάν Σαββίδης και Αντελίνο Βιεϊρίνια συμφώνησαν για ανανέωση της συνεργασίας τους για έναν ακόμη χρόνο, ύστερα από απευθείας επικοινωνίαπου είχαν.

Ο Πορτογάλος αρχηγός της ομάδας του ΠΑΟΚ, είχε επαφή μέσω skype με τον Ιβάν Σαββίδη και συζήτησαν για την επόμενη αγωνιστική περίοδο αφού το συμβόλαιο του Βιεϊρίνια ολοκληρώνεται σε λίγο καιρό.

Όπως είναι ήδη γνωστό, το συμβόλαιο που υπέγραψε πριν από μερικούς μήνες ο Βιεϊρίνια, ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021 και για αυτό ο Ιβάν Σαββίδης από τη στιγμή που και ο παίκτης ήθελε να παραμείνει, προχώρησε στην κίνηση να κρατήσει τον παίκτη για ακόμη μία χρονιά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ανακοίνωση φυσικά και δεν υπάρχει αλλά είναι δεδομένη η συμφωνία και κάποια στιγμή η ΠΑΕ θα ανακοινώσει την παραμονή του Βιεϊρίνια αφού πρώτο ο παίκτης υπογράψει.

Άλλωστε και ο Βιεϊρίνια πρόσφατα είχε ερωτηθεί για το θέμα και είχε απαντήσει:

«Υπέγραψα ένα χρόνο γιατί η ομάδα κι εγώ, αυτό θεωρήσαμε ότι είναι το καλύτερο. Δε θέλω να βάζω στόχο σε χρόνια. Καλά είμαι, πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Αν δε μπορέσω, θα είμαι ο πρώτος που θα πάω στον Ιβάν και θα του πω ότι τον ευχαριστώ για όλα και η καριέρα μου τελειώνει. Φυσικά και θέλω να μείνω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Το όνομα μου πήρε αξία στο εξωτερικό και νομίζω ότι και σε 4-5 χρόνια θα μπορώ να βοηθήσω την ομάδα».