Μάντζιος: «Να αποφύγουμε τα λάθη στο ματς με τον Ολυμπιακό» (vid)

Δηλώσεις στη NOVA παραχώρησε ο Άκης Μάντζιος ενόψει του αγώνα της Κυριακής (21/2, 19:30) ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό

Μάντζιος: «Να αποφύγουμε τα λάθη στο ματς με τον Ολυμπιακό» (vid)

Τον Ολυμπιακό θα αντιμετωπίσει ο Άρης στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Κυριακή (21/2, 19:30) για την 23η αγωνιστική της Super League 1.

Ο προπονητής των «κίτρινων», Άκης Μάντζιος, παραχώρησε δηλώσεις στη NOVA ενόψει του αγώνα με τους Πειραιώτες.

Μεταξύ άλλων ο Έλληνας προπονητής στάθηκε στον τομέα των λαθών τα οποία θα πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του προκειμένου να περάσουν νικηφόρα από το Φάληρο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:

Για το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Παναιτωλικό και τη μάχη της δεύτερης θέσης: «Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, την οποία θέλαμε. Είναι γεγονός ότι τώρα έχει ανάψει η μάχη για τη δεύτερη θέση, όμως, όλα θα κριθούν στα πλέι οφ. Έχουμε χρόνο ακόμη».

Για το βαρύ πρόγραμμα του Άρη: «Έκλεισε ένας κύκλος συνεχών αγώνων. Πράγματι, ήταν ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα. Ήμασταν η ομάδα με τις μεγαλύτερες επιβαρύνσεις, λόγω των ταξιδιών και των κακών συνθηκών που είχαμε σε κάποια από αυτά τα παιχνίδια. Ξεκουραστήκαμε, όμως, αυτές τις ημέρες. Ήταν μια καλή εβδομάδα για εμάς, γιατί φρεσκαριστήκαμε».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Είμαστε σε καλή κατάσταση για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Χρειαζόμασταν χρόνο να ανασυνταχθούμε. Η εβδομάδα αυτή μας βοήθησε. Έχουμε τον Γκάμα εκτός λόγω τιμωρίας κι όσο για τους τραυματίες θα δούμε. Θα τους περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή».

Για το πώς προσεγγίζει ο Άρης την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους»: «Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο ματς. Άλλο ήταν εκείνο που προηγήθηκε για το Κύπελλο, άλλα στοιχεία είχε. Μας έδειξε, όμως, κάποια πράγματα. Όπως ότι πρέπει να είμαστε απολύτως σοβαροί, πειθαρχημένοι και να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε κυρίως στην άμυνα, για να φτάσουμε στη νίκη. Αυτό θέλουμε να παρουσιάσουμε απέναντι σε μια ομάδα με γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ».