ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ 0-2: «Ξελάσπωσε» στο Περιστέρι (highlights)

Πολύ εύκολα επικράτησε ο ΠΑΟΚ του υποτονικού ΠΑΣ Γιάννινα (0-2) στο Περιστέρι

ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ 0-2: «Ξελάσπωσε» στο Περιστέρι (highlights)

Πολύ πιο εύκολα από ότι είχαν σχεδιάσει, ο Πάμπλο Γκαρσία και οι παίκτες του ΠΑΟΚ επικράτησαν στο Περιστέρι του τυπικά γηπεδούχου ΠΑΣ Γιάννινα (0-2), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League. Ο «δικέφαλος του βορρά» κυριάρχησε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της συνάντησης που έγινε υπό συνεχή χιονόπτωση, αλλά σε καλό αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο του Ατρόμητου.

ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ: Το γκολ του Ζίβκοβιτς για το 0-1 (vid)

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία πέτυχε δύο γκολ, έχασε πέναλτι στο 23' με τον Βιεϊρίνια (εκτέλεσε ψηλά άουτ, την παράβαση που υποδείχθηκε σε χέρι του Οικονομόπουλου) και έφθασε άκοπα στην νίκη που την ανέβασε στη δεύτερη θέση, όπου συγκατοικεί με τον συμπολίτη Άρη και την ΑΕΚ.

ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ: Το πέναλτι του Σβαμπ για το 0-2 (vid)

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα των Ιωαννίνων πραγματοποίησε υποτονική εμφάνιση. Πολύ κατώτεροι από τα πρόσφατα παιχνίδια, όπου είχαν αποδώσει καλό ποδόσφαιρο οι παίκτες του Αργύρη Γιαννίκη υστέρησαν τόσο στο δημιουργικό όσο και στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού και ηττήθηκαν με κάτω τα χέρια από τους ανώτερους Θεσσαλονικείς.

ΤΑ ΓΚΟΛ

56’: Ο Ζίφκοβιτς συνέκλινε από τα δεξιά προς τον άξονα και από το ημικύκλιο της περιοχής σούταρε με το αριστερό στέλνοντας τη μπάλα στην δεξιά γωνία του Λοντίγκιν (0-1).
61’: Ο Τζόλης έκανε την κούρσα από αριστερά, μπήκε στην περιοχή όπου τον ανέτρεψε ο Οικονομόπουλος, υποπίπτοντας σε δεύτερο πέναλτι στο ματς. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σβαμπ που με το αριστερό έστειλε τη μπάλα στο μέσδο της εστίας, γράφοντας το 0-2.

Η μικρογραφία

ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 0-2
Γήπεδο: Περιστεριου
Σκόρερ: 56' Ζίφκοβιτς, 61' πέναλτι Σβαμπ.
Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
Κίτρινες: Ντομίνγκεθ, Οικονομόπουλος, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας.

Οι συνθέσεις

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Οικονομόπουλος (63’ Σάλιακας), Πέερσμαν, Παντελάκης, Εραμούσπε, Λιάσος (63’ Κάστρο), Ντομίνγκεζ, Μπρένερ (λ. τ. 31’ Μιλιντσεάνου), Καρτάλης (63’ Ελευθεριάδης), Κριζμάν, Παμλίδης (82' Λεό).
ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζίφκοβιτς, Ροντρίγκο, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κρέσπο (67’ Βαρέλα), Τσιγγάρας, Σβαμπ, Ζίφκοβιτς (85' Λάμπρου), Ουάρντα, Τζόλης (82' Καγκάβα), Κρμέντσικ (82' Κρμέντσικ).