Super League 1: Ολυμπιακός για ρεκόρ, νίκες για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο (βαθμολογία, highlights)

Ο Ολυμπιακός κοντεύει δύο χρόνια αήττητος εκτός έδρας. Η ΑΕΚ επικράτησε 2-0 του ΟΦΗ και πέρασε στην 2η θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμοι πλέον ΠΑΟΚ και Άρης, σημαντική νίκη του Ατρόμητου στα Ιωάννινα. H βαθμολογία, τα αποτελέσματα και τα highlights της 20ής αγωνιστικής.

Super League 1: Ολυμπιακός για ρεκόρ, νίκες για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο (βαθμολογία, highlights)

Ο Ολυμπιακός είναι πλέον στο +14 από τη δεύτερη θέση, όπου βρίσκεται η ΑΕΚ. Νίκησε 3-1 τον Απόλλωνα εκτός έδρας, όπου συμπλήρωσε 33 συνεχόμενα παιχνίδια αήττητος. Το ρεκόρ του είναι 34 και θα κληθεί να το ισοφαρίσει στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό. Δύο γκολ ο Χασάν, ο οποίος έχει σημειώσει τα 4 από τα 5 που πέτυχε φέτος ο Ολυμπιακός σε βάρος του Απόλλωνα! Το άλλο ο Εμβιλά.

Με τέρματα των Σάκχοβ και Τάνκοβιτς, η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα (0-2) από το Ηράκλειο και σε συνδυασμό με την ήττα του Άρη στην Τρίπολη, επανήλθε στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Καταιγιστικός ήταν ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Τον συνέτριψε 5-0 και έπιασε τον Άρη στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Ο Ατρόμητος πέρασε νικηφόρα από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε 2-0 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ! Στους 25 βαθμούς οι Περιστεριώτες.

ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Με ισοπαλία άνοιξε η αυλαία της 20ής αγωνιστικής της Super League 1 καθώς στο 0-0 παρέμειναν ΑΕΛ και Βόλος. Το αποτέλεσμα δεν άφησε ικανοποιημένους τους «βυσσινί» οι οποίοι βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και θέλουν διακαώς μία νίκη για να ανέβουν στην κατάταξη.

Στο ματς της Τρίπολης ο Αστέρας πανηγύρισε σπουδαία νίκη απέναντι στον Άρη και μάλιστα με ανατροπή. Οι Αρκάδες αν και έμειναν πίσω στο σκορ κατάφεραν μέσα σε τέσσερα λεπτά να περάσουν μπροστά και να πάρουν τους τρεις βαθμούς με σκορ 2-1.

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας η Λαμία έμεινε όρθια στην έδρα του Παναθηναϊκού παίρνοντας τη λευκή ισοπαλία. Από την πλευρά τους οι «πράσινοι» έχασαν την ευκαιρία να προσπεράσουν έστω και προσωρινά τον ΠΑΟΚ και να βρεθούν συγκάτοικοι στην τρίτη θέση μαζί με την ΑΕΚ.

Το προφίλ της 20ής αγωνιστικής της Super League 1:

Σάββατο (30/1)

ΑΕΛ - Βόλος 0-0

Αστέρας Τρίπολης - Άρης 2-1 (66' Κρέσπι, 70' Ριέρα – 28' Μάνος)

Παναθηναϊκός - Λαμία 0-0

Κυριακή (31/1)

ΟΦΗ - ΑΕΚ 0-2 (43' Σάκχοβ, 71' Τάνκοβιτς)

ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος 0-1 (5' Αγκάγιεβ)

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 5-0 (39' Μουργκ, 51' Σβαμπ, 57' Τζόλης, 61', 90' Σβιντέρσκι)

Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός 1-3 (90' Ντάουντα / 31', 90+3' Χασάν, 72' Εμβιλά)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ