Αστέρας Τρίπολης - Άρης 2-1: Το γύρισε και δεν χάνει τα πλέι οφ! (highligts)

Ο Αστέρας Τρίπολης με ανατροπή σε τέσσερα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, επικράτησε 2-1 του Άρη και πήρε μία σπουδαία νίκη ύστερα από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. 

Αστέρας Τρίπολης - Άρης 2-1: Το γύρισε και δεν χάνει τα πλέι οφ! (highligts)

Ο Άρης κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο, σκόραρε με τον Μάνο και τη βοήθεια του Καστάνιο στο 28ο λεπτό, είχε κι άλλες ευκαιρίες για γκολ αλλά ο Αστέρας Τρίπολης μετά το 60' έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο, γύρισε το ματς και πήρε μια σπουδαία νίκη με 2-1.

Οι Αρκάδες με αυτό το τρίποντο εδραιώθηκαν στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα, πετυχαίνοντας και την πέμπτη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα!

Ο Τσιφτσής στο τέρμα για ακόμη μια φορά ήταν σταθερός, στο πρώτο ημίχρονο εκεί που χρειάστηκε κράτησε και δεν έδωσε την ευκαιρία στον Άρη να ξεφύγει με ένα δεύτερο τέρμα.

Ο Άρης στο δεύτερο ημίχρονο ξέμεινε από δυνάμεις, ο Ράσταβατς έκανε αλλαγές που του βγήκαν και μέσα σε τέσσερα λεπτά είχαμε την ανατροπή. Στο 66' ο Κρέσπι έκανε το 1-1 και ο ίδιος τέσσερα λεπτά μετά, έφτιαξε το 2-1 για τον Ριέρα που είχε περάσει στο ματς λίγα λεπτά νωρίτερα.

Στα τελευταία λεπτά πήρε χρόνο συμμετοχής και ο φορ του Άρη, Κώστας Μήτρογλου.

«ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ»

Αστέρας Τρίπολης – Άρης 2-1

Γήπεδο: «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

Σκόρερ: 66’ Κρέσπι, 70’ Ριέρα – 28’ Μάνος

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Κίτρινες: Ιωάννου, Μπεναλουάν, Τζέγκο, Μπελόκ

Οι συνθέσεις...

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ράσταβατς): Τσιφτσής – Κώτσιρας, Καστάνιο, Σουάρεθ, Άλβαρες – Βαλιέντε, Καπίγια (59’ Ιγκλέσιας), Σίτο (59’ Αλί Μπαμπά), Κρέσπι – Τζίμας (59’ Ριέρα), Λουίς Φερνάντεθ (81’ Μπελόκ)

ΑΡΗΣ (Μάντζιος): Σιαμπάνης – Σάκιτς, Ροζ, Μπεναλουάν, Ιωάννου (74’ Σούντγκρεν) – Σάσα (74’ Σίλβα), Τζέγκο (82’ Κάτσε) – Μπερτόλιο 6 (64’ Ματίγια), Γκάμα, Γκαρσία – Μάνος (82’ Μήτρογλου)