Φορτούνης: «Είμαι καλά εδώ και καιρό, θέλω να παίζω, θέλω το γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ» (vid)

Ο άσος του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης μίλησε για το ντέρμπι της Τετάρτης (27/1) με τον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Θεσσαλός αναφέρθηκε στη νίκη στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου αλλά και τη διαφορά στο πρωτάθλημα.

Φορτούνης: «Είμαι καλά εδώ και καιρό, θέλω να παίζω, θέλω το γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ» (vid)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Φορτούνη στην κάμερα της NOVA.

Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο: «Παίζαμε σε μία δύσκολη έδρα. Οι αντίπαλοι στραβοπάτησαν στο Περιστέρι. Εμείς σε ένα καλό σημείο του αγώνα πήραμε το προβάδισμα. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν πετύχαμε το δεύτερο γκολ. Έτσι είναι τα παιχνίδια. Δεν μπορείς συνέχεια να βάζεις πολλά γκολ. Πρέπει κάποια παιχνίδια να τα παίρνεις και 1-0. Αυτά σου δίνουν το πρωτάθλημα».

Εάν η νίκη στο Περιστέρι είναι σημάδι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Είναι ένα καλό βήμα. Εμείς κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε πολλά ματς μπροστά μας. Δεν κοιτάμε τη διαφορά. Παίζουμε πάντα σαν να είμαστε ίσα με τον αντίπαλο. Θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Έτσι μπαίνουμε σε όλους τους αγώνες».

Για την κατάσταση που βρίσκεται και το γεγονός πως δεν έχει σκοράρει κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ καλά εδώ και καιρό. Μου βγαίνουν αυτά που θέλω να κάνω. Θέλω να παίζω. Έχουμε ένα ντέρμπι τώρα μπροστά μας. Θέλουμε να κερδίσουμε. Θέλω ένα γκολ. Από εκεί και πέρα το να βοηθάω την ομάδα, να κερδίζει είτε με μία πάσα, είτε οργανωτικά είναι κι αυτό σημαντικό. Να κερδίζει η ομάδα και θα έρθει και το γκολ κάποια στιγμή».