Γιαννόπουλος: «Θα φιλοξενήσει και άλλες μεγάλες διοργανώσεις η Αλεξανδρούπολη»
Ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, Κυριάκος Γιαννόπουλος, αποκάλυψε πως θα γίνουν και άλλες μεγάλες διοργανώσεις στην Αλεξανδρούπολη.
Υπόσχεση πως στην Αλεξανδρούπολη θα ανατεθούν και άλλες μεγάλες διοργανώσεις όταν είναι έτοιμο το νέο κολυμβητήριο δίπλα στο «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης» έδωσε ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, Κυριάκος Γιαννόπουλος στη συνέντευξη που παραχώρησε μαζί με το μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ Μιχάλη Κούγκουλο, στο περιθώριο του προκριματικού τουρνουά του World Cup Υδατοσφαίρισης Ανδρών.
Ξεκινώντας τις δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΚΟΕ απένειμε τα εύσημα στον Μιχάλη Κούγκουλο, λέγοντας πως είναι η «ψυχή» της διοργάνωσης που διεξάγεται στην ακριτική πόλη την Εβδομάδα των Παθών. «Μαζί με μια πολύ καλή ομάδα έφτιαξαν αυτό που απολαμβάνουμε όλες αυτές τις ημέρες» είπε και πρόσθεσε: «Η Αλεξανδρούπολη μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλες διοργανώσεις. Αισθάνομαι υπερήφανος ως Έλληνας ακούγοντας τόσο καλά σχόλια από την Παγκόσμια Ομοσπονδία για το προκριματικό τουρνουά του World Cup. Καμαρώνω για τους ανθρώπους του ΔΣ της ΚΟΕ αλλά και για όσους εργάστηκαν ώστε να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα».
Στα επόμενα λόγια του ο πρόεδρος της ΚΟΕ «έβγαλε» και την είδηση. «Είναι βέβαιο πως πολύ σύντομα θα έχουμε κι άλλες σημαντικές διοργανώσεις στην Αλεξανδρούπολη, όταν ετοιμαστεί και το άλλο κολυμβητήριο που είναι στα σκαριά. Θα μας βοηθήσει να φιλοξενήσουμε μεγάλους κολυμβητές και αθλητές της Καλλιτεχνικής κολύμβησης» υπογράμμισε.
Οι φίλαθλοι της ακριτικής πόλης έχουν αγκαλιάσει την Εθνική ομάδα Υδατοσφαίρισης Ανδρών την τρέχουσα εβδομάδα που δίνει τη δική της... μάχη στον προκριματικό όμιλο του World Cup. «Περιμέναμε όλοι πως θα νιώσουμε την αγάπη του κόσμου. Τα παιδιά το συζητούσαν μεταξύ τους και περίμεναν να νιώσουν αυτή την όμορφη ατμόσφαιρα. Μέσα από τον αθλητισμό κτίζονται οι ανθρώπινες σχέσεις. Γνωρίζουμε πως εδώ έχουμε καλούς φίλους και τους δίνουμε την καρδιά μας, την αγάπη και τον σεβασμό μας. Κι εκείνοι ξέρουν πως στην Αθήνα έχουν καλούς φίλους που σκέφτονται την Αλεξανδρούπολη και τη Θράκη γενικότερα. Έχουμε φτιάξει μια ωραία χημεία για το καλό του αθλητισμού», είπε χαρακτηριστικά.