Γκαρσία «Έχουμε ισάξιες ομάδες, εμείς φταίμε για τη βαθμολογική διαφορά»

Ο Πάμπλο Γκαρσία τόνισε με δηλώσεις του πως ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε βελτιωμένος και πως μπορούσε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό

 Γκαρσία «Έχουμε ισάξιες ομάδες, εμείς φταίμε για  τη βαθμολογική διαφορά»

Ο ΠΑΟΚ αν και κρατούσε τη νίκη στα χέρια του δεν μπόρεσε να την κατακτήσει μένοντας στο 1-1 με τον Ολυμπιακό.

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-1: Μπα, δεν θέλει να χάσει!

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Πάμπλο Γκαρσία αναφέρθηκε στο παιχνίδι και στο γεγονός πως οι παίκτες του εμφανίστηκαν βελτιωμένοι σε σχέση με τις υπόλοιπες αναμετρήσεις.

Κριτική παικτών: Εμβιλά, Φορτούνης του πρώτου μέρους και σκόρερ Μπα

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα συναισθήματα του: «Από ένα τέτοιο παιχνίδι θέλεις το κάτι παραπάνω. Νομίζω ότι πάλι κάποιες λεπτομέρειες μας στέρησαν τη νίκη. Είμαι ευχαριστημένος απ' όλα τα παλικάρια, έχουν βελτιωθεί αρκετά. Εμείς φταίμε που υπάρχει αυτή η βαθμολογική διαφορά γιατί σήμερα δείξαμε ότι το επίπεδο πάνω-κάτω είναι το ίδιο. Εμείς μπορούμε να υποσχεθούμε ότι θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά».

Μαρτίνς: «Έγιναν πολλά λάθη, εξαιτίας του ανέμου»

Για το παιχνίδι: «Είχαμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας τα προηγούμενα παιχνίδια που είχαμε κάνει κάποια λάθη. Στο προηγούμενο παιχνίδι είχαμε βελτιωθεί αρκετά και νικήσαμε. Βελτιωθήκαμε στο πνευματικό κομμάτι και αυτό το δείξαμε και σήμερα. Ίσως στο πρώτο ημίχρονο δεν παίχτηκε το πιο όμορφο ποδόσφαιρο. Σαν δικαιολογία μπορούμε να πούμε ότι ήταν και ο άνεμος που ήταν εναντίον μας. Ο αντίπαλος στο δεύτερο ημίχρονο δεν πάτησε στην εστία παρά μας μόνο στη φάση του γκολ. Θεωρώ ότι σε εκείνη τη φάση οι αμυντικοί μας θα έπρεπε να έχουν καλύτερη συμπεριφορά. Μερικές φορές το ποδόσφαιρο δεν μας δίνει αυτό που θέλουμε. Αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε θα το βρούμε αυτό».

Super League 1: Κράτησε το +10 ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ (βαθμολογία)

Για το τι έχασε τη νίκη από μία κεφαλιά: «Αυτό που μας λείπει είναι ότι χάσαμε δύο βαθμούς. Σίγουρα μας δίνει ικανοποίηση το γεγονός ότι δείξαμε ότι έχουμε ισάξιες ομάδες. Δεν είναι πρώτοι γιατί το αξίζουν. Είναι πρώτοι γιατί εμείς έχουμε κάνει λάθη σε προηγούμενα παιχνίδια».

Για το αν είναι η εμφάνιση που θέλει να βλέπει και σε άλλα ματς: «Σίγουρα η εμφάνιση μας ικανοποιεί πάρα πολύ και ξέρουμε ότι με αυτές τις εμφανίσεις θα έρθουν και τα αποτελέσματα».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας