Μαρτίνς: «Έγιναν πολλά λάθη, εξαιτίας του ανέμου»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στάθηκε στα πολλά λάθη που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του και στο δυνατό άνεμο.

Μαρτίνς: «Έγιναν πολλά λάθη, εξαιτίας του ανέμου»

Ο Ολυμπιακός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ ισοφάρισε τον ΠΑΟΚ και διατήρησε έτσι το +10 στη βαθμολογία. Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε πολύ στα αρκετά λάθη που έγιναν από τους ποδοσφαιριστές του, αλλά και στο πόσο επηρέασε το παιχνίδι ο δυνατός άνεμος που επικρατούσε στο γήπεδο της Τούμπας.

Αναλυτικά ο Ουσεϊνού Μπα μίλησε…

Για την ισοπαλία: Είναι ένας βαθμός που πρέπει να δεχτούμε. Αυτό είναι το αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλύτερες ευκαιρίες στο δεύτερο ήταν πιο ισορροπημένο. Ήταν ένα παιχνίδι με αρκετά λάθη και όχι καλό. Είναι ένας βαθμός και πρέπει να το δεχτούμε.

Για το αν είδε τους παίκτες του συγκεντρωμένους όπως είχε ζητήσει: Νομίζω ότι τα λάθη ήταν αναπόφευκτα και για τις δύο ομάδες εξαιτίας του ανέμου. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε προβλήματα και εμείς και ο αντίπαλος. Συναισθηματικός έλεγχος υπήρχε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Λάθη έγιναν και από τις δύο ομάδες.

Για τα πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες: Σήμερα τα λάθη ήταν πολλά και η αιτία ήταν ο άνεμος. Και οι δύο ομάδες επηρεάστηκαν πολύ από τον αέρα και νομίζω ότι επηρεαστήκαμε πολύ και οι δύο.