ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1-1: Κριτική παικτών: Εμβιλά, Φορτούνης του πρώτου μέρους και σκόρερ Μπα

Περισσότερο Ολυμπιακό είδαμε στο πρώτο ημίχρονο χάρη στους Εμβιλά και Φορτούνη, μολονότι σκόραρε στο δεύτερο μέρος με τον Μπα.

 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1-1: Κριτική παικτών: Εμβιλά, Φορτούνης του πρώτου μέρους και σκόρερ Μπα

ΣΑ: Δεν έφερε ευθύνη στο γκολ και σε γενικές γραμμές δεν ήταν κακός. Σε μία φάση στο τέλος πάντως με τον Σφιντέρσκι πήγε φοβισμένα και λίγο έλειψε ο Πολωνός να βγει φάτσα με κενή εστία. Τελικά και ο Σφιντέρσκι πήγε φοβισμένα και χάσηκε η φάση για τον ΠΑΟΚ.

ΡΑΦΙΝΙΑ: Λίγα πράγματα από τον Βραζιλιάνο, ο οποίος δεν βοήθηκε επιθετικά καθόλου, ενώ και αμυντικά δεν ήταν σούπερ.

ΣΕΜΕΔΟ: Είχε μία αστάθεια στο ξεκίνημα του ματς που λίγο έλειψε να σκοράρει ο ΠΑΟΚ, αλλά όσο περνούσε η ώρα, ολοένα και περισσότερο γινόταν κυρίαρχος με τους προσωπικούς του αντιπάλους.

ΜΠΑ: Πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης και αυτομάτως τον κατατάσσει στους διακριθέντες. Ανασταλτικά έκανε μία γκαφα μαζί με τον Σεμέδο στο τέλος στη φάση με τον Σφιντέρσκι, που δεν κόστισε στον Ολυμπιακό, ενώ ήταν "μέσα" στο 1-0, καθώς έχασε την κεφαλιά από τον Ουάρντα στο γκολ του Ίνγκασον.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Ο Μολδαβός έπαιξε το πρώτο του ντέρμπι και δεν ήταν κακός. Αρκετά ταχύς, δεχόταν όμως και αρκετές μπαλιές στην πλάτη του. Ίσως θα έπρεπε να είναι λίγο πιο προσεκτικός στα ανεβάσματά του και κυρίως στις τελικές πάσες. Καλός ήταν πάντως.

ΕΜΒΙΛΑ: Είχε ένα αρκετά καλό πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσε να σκοράρει κιόλας στη φάση του δοκαριού, αλλά στο δεύτερο μέρος παρασύρθηκε από τη γενικότερη μετριότητα του Ολυμπιακού.

ΚΑΜΑΡΑ: Είχε και αυτός ένα καλό πρώτο ημίχρονο με αρκετές κερδισμένες μονομαχίες, όμως, στο δεύτερο κινήθηκε στη μετριότητα.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Από τους καλύτερους του γηπέδου στο πρώτο ημίχρονο, με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να τον τραβάνε από τη φανέλα για να τον σταματήσουν. Στο δεύτερο ήταν αρκετά κινητικός στο τελευταίο 20λεπτο και σίγουρα του πιστώνεται η πάσα - αλφάδι στο γκολ του Μπα.

ΒΡΟΥΣΑΪ: Ο νεαρός εξτρέμ είχε καλές και κακές στιγμές. Υπήρχαν φορές που αναστάτωσε τον Γιαννούλη, υπήρχαν και στιγμές που δεν λειτούργησε σωστά. Δεν ήταν κακός πάντως.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Δεν τροφοδοτήθηκε ιδιαίτερα και γενικότερα οι Ίνγκασον και Κρέσπο τον έπαιζαν από πολύ κοντά, μη αφήνοντάς του πολλά περιθώρια δράσης.

ΧΑΣΑΝ: Δεν βοηθησε καθόλου, καθώς δεν πήρε και καμιά πάσα της προκοπής. Θέλει ούτως ή άλλως τον χρόνο του.

ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Πέρα από μία κούρσα που λίγο έλειψε να δημιουργηθεί φάση για τον Ολυμπιακό, δεν φάνηκε ιδιαίτερα.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Μπήκε στο 82’ για να θωρακίσει τον άξονα του Ολυμπιακού, είχε μία κακή εκτίμηση στις πρώτες του επαφές που έβγαλε σε φάση τον ΠΑΟΚ και γενικώς δεν φάνηκε.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Μπήκε στο 82’, αλλά δεν πρόλαβε να δείξει κάτι.

Μαρτίνς: «Έγιναν πολλά λάθη, εξαιτίας του ανέμου»

Super League 1: Κράτησε το +10 ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ (βαθμολογία)

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-1: Μπα, δεν θέλει να χάσει!