Γρηγορίου: «Περίμενα τέτοια αντίδραση από τους παίκτες μου» (vid)

Εξεπλάγη ο τεχνικός της Λαμίας, Μιχάλης Γρηγορίου, από τις αντοχές των ποδοσφαιριστών του στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Άρη (2-0) για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος, παρ' ότι ομολόγησε ότι περίμενε να βγάλουν τέτοια αντίδραση.

Γρηγορίου: «Περίμενα τέτοια αντίδραση από τους παίκτες μου» (vid)

Ο Μιχάλης Γρηγορίου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της Λαμίας με τον Άρη, που έκλεισε την αυλαία της 14ης αγωνιστικής της Super League, μίλησε για την πρώτη νίκη της ομάδας της Φθιώτιδας (2-0) και στάθηκε στη διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του.

«Είναι η πρώτη νίκη μετά από έντεκα αγωνιστικές, ενώ υπολειπόμαστε των αντιπάλων μας τρία τέσσερα παιχνίδια. Τα παιδιά έχουν δείξει άλλο πρόσωπο σήμερα, πίστεψαν ότι θα πάρουμε κάτι θετικό. Ενδεχομένως είναι πρωτόγνωρο αυτό που ζούμε. Εγώ δεν θυμάμαι πόσοι παίκτες έχουν κορονοϊό. Δεν θυμάμαι δώδεκα μέρες να έχουμε μείνει χωρίς προπονήσεις. Κάναμε μόνο τέσσερις προπονήσεις. Θέλω να ευχηθώ πάνω από όλα υγεία, βλέποντας τα προβλήματα που έχει η ομάδα», είπε αρχικά ο προπονητής της Λαμίας στην κάμερα της Nova.

Στην ερώτηση αν περίμενε τέτοια αντίδραση απάντησε: «Την περίμενα από θέμα πάθους. Άλλαξε η ψυχοσύνθεση των παιδιών. Είχα ένα τεράστιο ερωτηματικό πώς θα αντέξουν. Έχω εκπλαγεί, καθώς άντεξαν μέχρι το ενενηκοστό λεπτό. Τους αξίζουν συγχαρητήρια, μακάρι να συνεχίσουμε έτσι. Είναι πρόκληση η Λαμία λόγω της θέσης στην οποία βρίσκεται. Ανέκαθεν μου άρεσε να αναλαμβάνω τις προκλήσεις και είναι άλλη μία αυτή. Μακάρι να είναι ευτυχής στο τέλος».

Για τον Αραμπούλι τόνισε: «Ο Αραμπούλι ψάχνει τον εαυτό του, μια ψυχολογική υποστήριξη, γιατί ως παίκτης έχουμε άποψη για αυτόν. Ασχολήθηκα πολύ, γιατί βλέπεις έναν παίκτη που έχει ποιότητα και μπορεί να δώσει πράγματα».