Γιατρός Γαλατασαράι για Ελαμπντελαουί: «Κακώς ρωτάτε το πότε θα παίξει»

Ο γιατρός της Γαλατασαράι, Γενέρ Ιντσέ ενημέρωσε για την πορεία της κατάστασης του Ελαμπντελαουί και εξήγησε ότι αυτό που προέχει είναι να ανακτήσει την υγεία του ο Νορβηγός και όχι το πότε θα επιστρέφει στη δράση.

Γιατρός Γαλατασαράι για Ελαμπντελαουί: «Κακώς ρωτάτε το πότε θα παίξει»

Όλη η Τουρκία και φυσικά και η ποδοσφαιρική Ελλάδα και η Νορβηγία είναι σοκαρισμένη με το σοβαρό ατύχημα του Ελαμπντελαουί, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης.

Το Σάββατο (2/1) ο γιατρός της Γαλατασαράι, Γενέρ Ιντσέ ενημέρωσε τους Τούρκους δημοσιογράφους για την πορεία της υγείας του και εμφανίστηκε ενοχλημένος, αντίδραση απολύτως φυσιολογική, όταν ένας εξ αυτών τον ρώτησε για το πότε εκτιμάει ότι θα επιστρέψει στη δράση.

«Ο Ελαμπντελαουί δεν θέλει να πάει δικαστικά τον οδηγό του ασθενοφόρου που τον φωτογράφησε»

«Σήμερα (2/1) κάναμε μια προγραμματισμένη επέμβαση. Η προτεραιότητά μας είναι η υγεία του ποδοσφαιριστή μας. Πότε θα παίξει; Αυτή είναι μια ερώτηση αβάσιμη και λανθασμένη. Είναι κάτι που θα συζητηθεί αργότερα. Η προτεραιότητά μας είναι να ανακτήσει την υγεία του. Έχει έγκαυμα δεύτερου βαθμού στο πρόσωπο, αλλά οι χειρουργοί υποστηρίζουν ότι αυτό μπορεί να διορθωθεί αργότερα. Αυτό που προέχει τώρα είναι η κατάσταση των ματιών».

Ο δε γιατρός Βεντάτ Καγιά που επίσης είναι από την πρώτη στιγμή πάνω από τον Ελαμπντελαουί, δήλωσε: «Αφού αξιολογήσαμε την κατάστασή του, κάναμε μια πρώτη επέμβαση που ολοκληρώθηκε στις 04.00 την Πρωτοχρονιά. Υπάρχει βελτίωση στο δεξί μάτι. Μπορώ να πω ότι όλα έχουν πάει πολύ καλά μέχρι τώρα. Μετά από αυτό, θέλουμε να δούμε την κατάστασή του την Κυριακή το πρωί και να συνεχίσουμε την ιατρική του θεραπεία. Η όραση επηρεάζεται από κάθε τραύμα. Κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να το διορθώσουμε στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό. Το δεξί του μάτι είναι σε κάπως χειρότερη κατάσταση σε σχέση με το αριστερό».

Ελαμπντελαουί: Τραυματίστηκε για να προστατέψει τα παιδιά του!

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας