«Ο Ελαμπντελαουί δεν θέλει να πάει δικαστικά τον οδηγό του ασθενοφόρου που τον φωτογράφησε»

Όπως αναφέρει ο τουρκικός Τύπος, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ζήτησε να μην εκδιωχθεί δικαστικά ο οδηγός του ασθενοφόρου που τον φωτογράφησε λίγη ώρα μετά τον τραυματισμό του.

«Ο Ελαμπντελαουί δεν θέλει να πάει δικαστικά τον οδηγό του ασθενοφόρου που τον φωτογράφησε»

Λίγες ώρες, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Ομάρ Ελαμπντελαουί από βεγγαλικό και διακομιδή του στο νοσοκομείο, κυκλοφόρησε μια φωτογραφία στο διαδίκτυο μέσα από το ασθενοφόρο που μετέφερε τον ποδοσφαιριστή.

Κατόπιν έρευνας που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι ο φωτογράφος ήταν ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος φωτογράφησε τον Νορβηγό μπακ σε άσχημη κατάσταση και ανάρτησε την απαράδεκτη φωτογραφία στα social media.

Ο αντιπρόεδρος της Γαλατασαράι είχε προαναγγείλει ότι η ομάδα θα κινούσε τις νομικές διαδικασίες και θα ασκούσε δίωξη στον οδηγό, ο οποίος σε αυτή την περίπτωση θα είχε να αντιμετωπίσει πολύ σοβαρές κατηγορίες.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται στον τουρκικό Τύπο, ο Ομάρ παρενέβη και ζήτησε να μην κατατεθεί αγωγή κατά του οδηγού, δείχνοντας καλοσύνη και ενσυναίσθηση, παρά το γεγονός ότι του συνέβη κάτι απάνθρωπο.

«Όχι, μην το κάνετε. Η οικογένεια του θα περάσει πολύ δύσκολες καταστάσεις», φέρεται να δήλωσε ο Νορβηγός όταν ενημερώθηκε για το περιστατικό από την Γαλατά.